Forum avocaţi > Divort

Soacra imputernicita la partaj pentu divort

30-04-2014

Buna ziua!

Cine imi poate recomanda un avocat cat de cat bun pentru cazul meu si cat de probabil e sa-mi recuperez banii mei?

Am fost proprietara a unui apartament inainte de casatorie.

In al 5 lea an de casatorie (2010), pt ca amandoi locuiam in strainatate, am imputernicit-o pe soacra mea sa-mi vanda apartamentul si cu banii obtinuti + niste bani ai sotului, a cumparat o casa pe care a pus-o pe numele meu si al sotului. Banii obtinuti din vanzarea apartamentului meu reprezentau peste 70% din valoarea casei.
In acelasi an, nu la mult timp dupa achizitionarea casei, am hotarit sa divortez de sotul care ma abuzase fizic si psihic de mai multe ori. La finele anului in Decembrie, el s-a dus in Romania si cu avocatul ales, s-a finalizat divortul de la prima audienta.

In Ianuarie 2011, am mers impreuna la Consulat si am facut imputernicire pe numele soacrei, unde am specificat ca ea sa ne vanda casa si sa-mi returneze suma de bani din vanzarea apartamentului, suma cu care ea mi-a declarat ca a ramas dupa platirea taxelor etc.

De 2 ani s-a reintors in strainatate, aici, unde muncesc si eu si ne-am intalnit de cateva ori.
De trei ani imi astept banii, nu a dat decat 5000 de euro mamei mele in Nov. 2011(cu care s-a dus la notar,ca imprumut pt achizitionarea unei garsoniere de catre mama), ea declarandu-mi ca a primit doar 10000 euro si urama sa primeasca restul in vara lui 2013. Trebuia, dupa spusele ei, sa imi primesc suma ramasa in vara, anul trecut, chipurile, femeia care cumparase casa noastra muncea in Italia si de asta a durat atat. Apoi mi-a spus ca aceasta femeie e disparuta, ca ea( soacra-mea) a vorbit cu un avocat sa o caute. Eu am incercat s-o conatctez pe aceasta femeie si mi-a dat nr ei, dar nu era contactabil. A refuzat sa-mi dea nr avocatului si s-a folosit de santaj emotional cu mine pt ca stia ca mi-e mila de dansa, ca are cancer la san si nu as fi dorit sa o amarasc. In Septembrie a venit la mine acasa si mi-a spus ca ultima parte de bani trebuia sa-i primeasca atunci in vara.

In Octombrie i-am sus ca nu sunt decat 2 optiuni: ori o dau in judecata, ca sa pot s-o gasesc pe femeia aceea, ori facem dosar la avocat ca ea sa-mi returneze putin cate putin banii.

Am avut alte probleme si nu am mai contactat-o dact anul acesta la sfarsitul lui Ianuarie ca sa incheiem dosarul. I-am ceur sa-mi dea copii dupa actele la care aveam dreptul in mod legal, si de atunci ma tot amana cu pretexte si imi ignora mesajele si telefoanele. Cu chiu cu vai mi-a spus ca are bilet sa plece in Romania in luna Iulie.

Ieri am aflat de fapt ca e o mincinoasa caci, am aflat( am trimis pe tata la casa vanduta) si femeia ( cumparatoarea) a spus ca i-a platit soacra-mii toti banii pt casa.

Va rog sa imi dati un sfat, doresc sa imi recuperez banii si sa o dau in judecata si pt abuz de putere folosita ilicit, sa-mi plateasca cheltuielile de judecata si cheltuieli pt daune morale si maniulare emotionala. S-a folosit de increderea mea fara scrupule!!!!
Răspunde
 01-05-2014

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Da, din pacate se pare singura solutie este sa va judecati cu aceasta.
Intra-devar trebuie sa contactati un avocat caruia sa-i prezentati toate actele ce le aveti si pentru a stabili ce tip de actiune trebuie facuta.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.