Forum avocaţi > Divort

Divort / "evacuata" din casa

02-05-2014
Vizitator
Buna ziua,
Sotul meu vrea sa divorteze, in acest moment locuim impreuna cu cei 2 copii si cu soacra mea in apartamentul ei proprietate personala. Toti avem domiciliul stabil in acest apartament. In cazul divortului ma poate da afara din casa? Eu am vreun "drept" in casa asta?
Răspunde
 10-05-2014

Teoretic proprietarul poate cere evacuarea d-voastra din apartament.
Daca ati facut imbunatatiri la casa soacrei cand se va cere evacuarea d-voastra puteti cere sa se stabileasca un drept de retentie in favoarea d-voastra pentru acea locuinta
Răspunde
 20-05-2014
Vizitator
Buna ziua! Dupa 25 de ani de casatorie si varsta de 62 de ani, mama. mea a divortat.Divortul s-a terminat relativ repede, dar partajul a inceput in 2011 si abia la sfarsitul lunii aprilie s-a dat hotararea.Hotararea a fost ca sotul sa ramana cu apartamentul, bunurile si masina si sa-i plateasca mamei sulta. El a facut recurs in termen de 15 zile, deoarece nu e de acord sa-i plateasca mamei nimic, desi vrea sa ramana in casa. Avocata mamei e plecata momentan din tara, iar mama nu stie ce sa faca mai departe. Va rig frumos sa ma ajutati! Trebuie sa mai deouna vreun act? Ce e de facut in continuare?
Răspunde
 22-05-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
trebuie sa va angajati un alt avocat sa preia cazul, sa formuleze intampinarea si sa respinga recursul. trebuie vazute motivele de recurs invocate de tatal dvs

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.