Forum avocaţi > Divort

Retragerea numelui de familie a fostei sotii dobindit in urma casatoriei

02-05-2014
Vizitator
In anul 1993 m-am casatorit la Cluj_Napoca,iar in urma casatoriei nevasta mea a luat numele sotului.Dupa divortul infaptuit in anul 2011,divort pronuntat in Charlotte,NC,USA,ea nu a renuntat la numele de familie purtat si acum figureaza tot cu numele meu.Eu,as vrea sa ma lamuriti ce acte imi trebuie pentru ca ea traieste in Cluj,eu in Statele Unite m-am recasatorit si VREAU ca ea sa renunte definitiv la acest nume!va rog ajutati-ma!
cu multumiri,Marius
Răspunde
 03-05-2014
Iași
0722568519
Av.carmentafuni@yahoo.com
Daca fosta Dvs soție a rămas cu numele dobândit prin căsătorie, in urma unei hotărâri judecatoresti, nu prea mai aveți ce face, decât daca va intelegeti cu dumneaiei. Se poate doar pe cale administrativa, in urma unei intelegeti cu dumneaiei, adică sa-si dea consimtamantul in aceast sens.
Răspunde
 11-05-2014

Buna seara. Sunt in divort. Pe data de 3 iunie am al doilea proces si cred ca se termina. La primul nu am participat deoarece de cateva luni lucrez in italia. Si acum este greu sa vin...de aceea va cer un sfat...Trebuie sa mi schimb numele...automat buletinul. Voi avea la dispozitie o saptamana. Se poate ca imediat dupa proces sa mi l schimb?? Ori dureaza. De aceea nu stiu cum sa fac . Din auzite stiu ca nu se poate imediat. Daca nu se poate aceasta saptamana mi.o voi lua alta data si nu voi fi przenta nici la proces. Va rog sa.mi dati un sfat. Multumesc.
Răspunde
 25-05-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
hotararea mai intai redactata trebuie sa ramana irevocabila si cu ea legalizata va prezentati la autoritati

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.