Forum avocaţi > Divort

Cum ramane cu vizita copilului ?

06-05-2014
Vizitator
Sunt divortata de aproape 5 ani si am un copil de 5 ani . Si noi si fostul sot locuim la Jibou , jud Salaj , dar vrem sa ne mutam la Bucuresti la viitorii socri .Fostul sot are acum dreptul de vizita de 2 ori pe luna la domiciliul meu din Jibou .Daca ne mutam la Bucuresti cum va fii ? Trebuie sa deschid eu proces pentru schimbare de domiciliu ? Este posibil ca vreun judecator sa stabileasca ca va trebui aduc copilul asa de mic la tata in vacante , de exemplu? Asa departe de mine ? Tin sa mentionez ca copilul nu a petrecut timp cu fostul sot singuri doar in prezenta mea .Oare cum va fii ?Sincer imi e frica .Va multumesc . Astept raspuns .
Răspunde
 10-05-2014

banuiesc ca pe hotararea judecatoreasca nu este trecut decat ,, domiciliul mamei,, nu si adresa din Jibou unde locuiti acum.daca ve veti muta veti avea un nou domiciliu asa ca va trebui sa vina sa-l viziteze la acest domiciliu. va trebui totusi sa-l instintati de noul domiciliu pe care o sa-l aveti.
Răspunde
 13-05-2014
Vizitator
M-am uitat pe sentinta de divort si scrie domiciliul mamei din jibou....din pacate.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.