Și Atât a scris pe 09-04-2022: Vă mulțumesc pentru răspuns. Astazi am stat iar de vorbă cu el și mi-a propus să mergem la notar să cerem custodie comună iar copiii să rămână în casa părinților lui. El nu este violent nici cu mine, nici cu copiii. Am înțeles că are pe alt cineva și de aceea ar vrea să facă asta. Îmi puteți explica ce ar însemna această custodie comună? Adica exercitarea autoritatii parintesti sa fie in comun, ambii parinti sa decida asupra chestiunilor legate de situatia minorilor, insa pe langa exercitarea autoritatii parintesti, trebuie stabilit domiciliul copiilor la unul dintre parinti si obligarea celuilalt parinte la plata pensiei de intretinere, in cuantum de 1/3 din venitul net/lunar realizat. In situatia in care veti divorta la notar, divortul va fi prin acord, insa in cazul divortului in instanta, daca desfacerea casatoriei va fi din culpa sotului si puteti dovedi aceasta relatie extraconjugala, aveti posibilitatea sa solicitati obligarea sotului la plata unor daune morale. |
Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com |
|
|