Marinescu28 a scris pe 30-05-2022: buna ziua ! eu si sotia avem 3 ani de cand suntem casatoriti cu acte si 3 luni de cand ne-am despartit,hotararea a fost a ei,luand si fetita de 3 anisori,(mentionez ca si parinti ei sunt despartiti).motivul despartiri noastre au fost certurile,vinovati fiind amandoi.eu am renuntat la orgoliu,mi-am cerut scuze,si am incercat de n ori sa discut cu ea...sa ne impacam,sa mergem sa facem terapie de cuplu,pshiholog,sau arice alta varianta pentru impacare,imi spune ca nu mai vrea,este o fire foarte orgolioasa.in primele doua luni statea la ea de luni pana vineri si in weekend la mine.de o luna de zile nu ma mai lasa sa o vad,nici sa o mai iau,mentionez ca nu am batut-o,nu am inselat-o,nu am injurat-o...problema se pune despre copil...pentru ca este foarte atasata de mine...cand ma duceam dupa fata era atat de bucuroasa ca ma vede incat uita complet de sotie...si cand o duceam inapoi de fiecare data incepea sa planga...trebuia sa plec de la ea pe ascuns.in tot acest interval a venit si sotia dupa copil de 2 ori..sa o ia duminica acasa.si aceeasi problema..fetita cand o vedea incepea sa planga si venea la mime in brate.adevarul e ca nu vreau sa bag divort...dar vreau sa am dreptul sa imi vizitez copilul..ea a zis ca imi pot vedea copilul doar cu un ordin judecatoresc.ce variante am ?? va multumesc frumos pentru raspunsuri !! Programul de vizita se obtine prin hotarare judecatoreasca, motiv pentru care va trebui sa promovati actiunea de divort, solicitand cu aceasta ocazie si clarificarea chestiunilor legate de situatia minorei: modalitatea de exercitare a autoritatii parintesti, stabilirea domiciliului, a pensiei de intretinere si programul de vizita. Daca minora este mai atasata emotional de dvs si aveti posibilitatea financiara sa o cresteti, puteti solicita stabilirea domiciliului acesteia la dvs si obligarea mamei la plata pensiei de intretinere. |
Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com |
|
|