Forum avocaţi > Divort

Sotia nu ma lasa sa imi vizitez fetita de 3 anisori

30-05-2022
Vizitator
buna ziua ! eu si sotia avem 3 ani de cand suntem casatoriti cu acte si 3 luni de cand ne-am despartit,hotararea a fost a ei,luand si fetita de 3 anisori,(mentionez ca si parinti ei sunt despartiti).motivul despartiri noastre au fost certurile,vinovati fiind amandoi.eu am renuntat la orgoliu,mi-am cerut scuze,si am incercat de n ori sa discut cu ea...sa ne impacam,sa mergem sa facem terapie de cuplu,pshiholog,sau arice alta varianta pentru impacare,imi spune ca nu mai vrea,este o fire foarte orgolioasa.in primele doua luni statea la ea de luni pana vineri si in weekend la mine.de o luna de zile nu ma mai lasa sa o vad,nici sa o mai iau,mentionez ca nu am batut-o,nu am inselat-o,nu am injurat-o...problema se pune despre copil...pentru ca este foarte atasata de mine...cand ma duceam dupa fata era atat de bucuroasa ca ma vede incat uita complet de sotie...si cand o duceam inapoi de fiecare data incepea sa planga...trebuia sa plec de la ea pe ascuns.in tot acest interval a venit si sotia dupa copil de 2 ori..sa o ia duminica acasa.si aceeasi problema..fetita cand o vedea incepea sa planga si venea la mime in brate.adevarul e ca nu vreau sa bag divort...dar vreau sa am dreptul sa imi vizitez copilul..ea a zis ca imi pot vedea copilul doar cu un ordin judecatoresc.ce variante am ?? va multumesc frumos pentru raspunsuri !!
Răspunde
 31-05-2022

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Chiar dacă veți divorța, dvs aveți un drept legal de a menține legături personale cu copilul (este și un drept fundamental al copilului). Dacă soția dvs introduce o cerere de divorț, dvs trebuie să formulați o cerere reconvențională prin care să cereți stabilirea unui drept de vizitare.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 01-06-2022

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Marinescu28 a scris pe 30-05-2022:
buna ziua ! eu si sotia avem 3 ani de cand suntem casatoriti cu acte si 3 luni de cand ne-am despartit,hotararea a fost a ei,luand si fetita de 3 anisori,(mentionez ca si parinti ei sunt despartiti).motivul despartiri noastre au fost certurile,vinovati fiind amandoi.eu am renuntat la orgoliu,mi-am cerut scuze,si am incercat de n ori sa discut cu ea...sa ne impacam,sa mergem sa facem terapie de cuplu,pshiholog,sau arice alta varianta pentru impacare,imi spune ca nu mai vrea,este o fire foarte orgolioasa.in primele doua luni statea la ea de luni pana vineri si in weekend la mine.de o luna de zile nu ma mai lasa sa o vad,nici sa o mai iau,mentionez ca nu am batut-o,nu am inselat-o,nu am injurat-o...problema se pune despre copil...pentru ca este foarte atasata de mine...cand ma duceam dupa fata era atat de bucuroasa ca ma vede incat uita complet de sotie...si cand o duceam inapoi de fiecare data incepea sa planga...trebuia sa plec de la ea pe ascuns.in tot acest interval a venit si sotia dupa copil de 2 ori..sa o ia duminica acasa.si aceeasi problema..fetita cand o vedea incepea sa planga si venea la mime in brate.adevarul e ca nu vreau sa bag divort...dar vreau sa am dreptul sa imi vizitez copilul..ea a zis ca imi pot vedea copilul doar cu un ordin judecatoresc.ce variante am ?? va multumesc frumos pentru raspunsuri !!

Programul de vizita se obtine prin hotarare judecatoreasca, motiv pentru care va trebui sa promovati actiunea de divort, solicitand cu aceasta ocazie si clarificarea chestiunilor legate de situatia minorei: modalitatea de exercitare a autoritatii parintesti, stabilirea domiciliului, a pensiei de intretinere si programul de vizita.

Daca minora este mai atasata emotional de dvs si aveti posibilitatea financiara sa o cresteti, puteti solicita stabilirea domiciliului acesteia la dvs si obligarea mamei la plata pensiei de intretinere.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.