|
20-06-2022 |
 | Vizitator Vizitator |
| Buna ziua sunt casatoritade10ani avem o fetița de 9ani care poarta ca nume de familie și trecut in acte fostul meu soț Am o problema eu lucrez in Austria ca îngrijitoare soțul meu a rămas sa sine grija de fata acasă trimit mereu lunar bani Situl este foarte gelos inventează tot feluri de lucruri despre mine și eu nu mai suport El vrea sa vorbesc non Spot la telefon eunu pot asta Eu numai am vrut savorbesc duar in pauza de lucru și seara după terminarea serviciului el nu a fost de-acord Eu i-am blocat nr de telefoane și nu i-am răspuns la telefon Menționez ca este foarte agresiv cu mine m-a bate mereu și m-a cearta in fata fetei datorită faptului când iamai răspuns la tel el acasă mi-a ars toate lucrurile mele menționând ca dacă m-a întorc acasă m-a bate rău i-am spus sa divorțăm ok El Find in tara abagat divorțul eu nu mai vreau sa merg acasă de frica bătăi El a spus ca m-a bagă la părăsire domiciliu și abandon familiar Atâta timp cât vorbesc cu fata și trimit bani acasă poate sa facă asta vreau o părere eu sunt de acort sa ii dau divorțul și sa stea el cu fata are casa ce as putea eu sa fac divorțul e pe rol aștept un răspuns | |
|
|
|
20-06-2022 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Formulati in termen legal intampinare si cerere reconventionala, in care expuneti situatia de fapt din perspectiva dvs si solicitarile pe care le aveti. Referitor la agresiunile la care sunteti supusa, va trebui sa formulati o plangere penala impotriva sotului si ulterior puteti solicita chiar emiterea unui ordin de protectie. Tatal este violent si cu minora sau doar cu dvs? In situatia in care doriti ca minora sa ramana in grija tatalui, puteti solicita stabilirea unui program de vizita. In ce localitate are loc judecata? | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
20-06-2022 |
 | Vizitator Vizitator |
| Buna seara va mulțumesc pentru răspuns Soțul nu este agresiv cu fata o iubește mult e agresiv și fizic și verbal duar cu mine o întrebare dacă eu nu merg acasă poate sa m-a acuze de abafon familiar și vrea sa m-a decada fin drepturi Actele de divorț sunt băgate la hateg Jud HUNEDOARA | |
|
|
|
22-06-2022 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Nu va poate decade, insa angajati-va un avocat local, care sa va reprezinte in instanta si solicitati stabilirea unui program de legaturi personale cu minora, daca aceasta va ramane in grija tatalui. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
22-07-2022 |
| Angajați un avocat care să vă apere interesele. Fiind pârâtă într-un proces de divorț (și mai ales că locuiți în străinătate) nu aveți obligația să vă prezentați personal la proces, ci puteți să fiți resprezentată de avocat. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
06-09-2022 |
 | Ileana Vizitator |
| Buna ziua! In cazul unui divort, casnicia fiind incheiata in Romania, pt copilul minor născut in UK as avea nevoie de acordul tatalui sa ma pot stabili cu copilul in Romania? | |
|
|
|
06-09-2022 |
| Reședința copilului fiind în UK, aveți nevoie de acordul lui pentru srabilirea locuinței copilului în România. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
07-09-2022 |
| Ileana a scris pe 06-09-2022: Buna ziua! In cazul unui divort, casnicia fiind incheiata in Romania, pt copilul minor născut in UK as avea nevoie de acordul tatalui sa ma pot stabili cu copilul in Romania? Daca in momentul de fata locuiti in UK, iar minorul este cetatean roman, puteti veni in Romania impreuna cu minorul, fara a necesita acordul tatalui, insa nu va veti putea intoarce cu minorul in UK, fara acordul celuilalt parinte. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
07-09-2022 |
| Dacă veți călători cu minorul în România și veți decide să rămâneți definitiv, adică să stabiliți locuința dvs și a copilului în România, fără acordul tatălui, puteți să fiți acuzată de fapta de răpire internațională de copii, deoarece este o deplasare nelegală. Tatăl va putea introduce la Tribunalul din România o acțiune pentru înapoierea copilului. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
07-09-2022 |
 | Ileana Vizitator |
| Va mulțumesc pentru răspuns! Daca ii fac copilului si acte romanesti, tot as mai avea nevoie de acordul tatalui? Va mulțumesc! | |
|
|
|
07-09-2022 |
| Nu are importanță dacă îi faceți acte sau nu, contează că dvs deplasați în mod nelegal copilul de la reședința sa obișnuită, care se află în UK. Faptul că îi faceți acte copilului în România dovedește cu atât mai mult existența faptei de răpire internațională de copii. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
08-09-2022 |
| Ileana a scris pe 07-09-2022: Va mulțumesc pentru răspuns! Daca ii fac copilului si acte romanesti, tot as mai avea nevoie de acordul tatalui? Va mulțumesc! Atat timp cat nu s-a stabilit domiciliul copilului la unul dintre parinti, printr-o hotarare judecatoreasca, nu puteti fi acuzata de rapire internationala de minori, dat fiind faptul ca sunteti cetateni romani si ati revenit in tara. Cu toate acestea, in situatia in care decideti sa veniti in tara cu minorul, ulterior va trebui sa promovati actiunea de divort, solicitand si stabilirea modalitatii de exercitare a autoritatii parintesti, stabilirea domiciliului minorului la dvs si obligarea tatalui la plata pensiei de intretinere. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
08-09-2022 |
| Nu are nici un fel de relevanță faptul că domiciliul a fost stabilit sau nu la unul dintre părinți. De vreme ce nu există acordul celuilalt părinte la deplasarea copilului și apoi la stabilirea locuinței în România, fapta este răpire internațională de copii. Cazuri de acest fel se întâmplă deseori tocmai atunci când părinții nici nu au făcut vreun demers pentru divorț, ceea ce exclude în mod evident existența unei hotărâri de stabilire a locuinței copilului. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |