Forum avocaţi > Divort

Divorț

10-07-2022
Vizitator
Buna ziua. Eu si sotul meu am vrea sa divorțam de comun acord. Dar nu ne înțelegem in ceea ce privește alocatia de intretinere a copilul. Are 3 ani copilul. El lucrează in străinătate, având un venit salarial de 2300 euro. Pe langa se mai adauga si orele extra pe care incaseaza cam 500 de euro lunar. Se iau in considerare si acestea sau doar salariul de baza? El spune ca doar salariul de bază, din care ii se vor scadea facturile, chiria si toate cheltuielile adiționale de acolo, apoi din suma rămasă va fi stabilita alocatia de intretinere a copilului. Ma puteti ajuta, va rog?
Răspunde
 10-07-2022

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Nu se calculează așa cum spune el. Pensia de întreținere se calculează la valoarea veniturilor salariale sau a vebiturilor cu caracter permanent (inclusiv bonusuri, prime etc, cu condiția să aibă caracter permanent). Se iau în considerare cheltuielile doar dacă ele sunt atât de mari încât ar pune în pericol traiul zilnic al celui care plătește, în sensul în care nu ar avea un trai decent.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.