Forum avocaţi

Divort

16-01-2013
Vizitator
Vreau sa stiu daca pot divorta online avand in vedere ca eu locuiesc acum in Italia iar sotul meu de cand a plecat in tara la el (Ecuador) nu s-a reintors si nici nu are de gand sa revina. Vreau sa inchei acest capitol si sa merg mai departe. Va multumesc
Răspunde
 31-01-2013

Cu sapte ani in urma am fost casatorita in Japonia si am divortat dupa un an;in Romania nu au fost inregistrate.Eu nu am nici un act prin care sa reiasa ca am fost casatorita sau ca am divortat,ce ar trebui sa fac.Cum pot sa le inregistrez ?ce se poate intampla daca nu le inregistrez?
Va multumesc
Răspunde
 22-02-2013
husi
0723689844
avromiladaniel@yahoo.com
Încă nu există această modalitate de divorț -online- dar puteți promova acțiunea de divorț în fața instanțelor din România , personal sau prin mandatar .

rd
Răspunde
 22-03-2013
Vizitator
Multumesc pentru raspuns 1concord.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.