Forum avocaţi > Divort

Nu vreau sa-mi pierd copii!!

25-05-2014
Vizitator
Buna ziua! Sunt casatorita din 2012, am o fetita de 1 an si 8 luni si sunt insarcinata. Eu si cu sotul nu putem sa ajungem la un acord in ceea ce priveste orasul in care sa locuim. El doreste sa stea la tara, unde are casa, gradina si o mica afacere, eu vreau sa stau in Bucuresti. Am locuit un an in comuna respectiva, cat timp am fost in concediu postnatall si am facut depresie (cu diagnostic de la psihiatru si tratament) pentru ca sotul era plecat toata ziua si pur si simplu simteam ca o iau razna singura. Dupa un an am hotarat impreuna sa ne mutam la Bucuresti si am cumparata un apartament in care locuiesc acum.. Dupa 3 luni de Bucuresti sotul s-a razgandit si a plecat din nou la tara, pe motiv ca nu-si poate abandona casa si afacerea, iar acum ma ameninta ca daca nu vin si eu cu el divorteaza si " imi ia copii" si ca o sa am parte de un mare scandal cu el !!. Avem o situatie financiara aceeptabila, eu am tot sprijinul parintilor mei si as putea sa-mi intretin perfect copii. Sotul meu ma acuza ca l-am despartit de copil, ca nu-l las sa-si vada copilul desi el este cel care a plecat din casa pe care am luat-o impreuna. Stiu ca este o persoana foarte ambitioasa si persuasiva si ca este in stare de orice ca sa obtina ce doreste. Ma intimideaza foarte tare amenintarile sale si traiesc intr-o tensiune continua. As vrea sa ma ajutati cu un sfat, sa-mi spuneti in ce masura exista posibilitatea sa obtina custodia copiilor si sa-mi recomandati un avocat care sa ma ajute. Multumesc!
Răspunde
 25-05-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
In opinia mea nu aveti cum sa va pierdeti copii prin faptul ca sunt mici, ma refer si la cel care se va naste,si prin varsta sunt dependenti de mama. Acest barbat simte la dvs o anumita slabiciune. Trebuie sa intrati tare in el, nu sa plangeti ci sa spuneti:" divortam si ce? "Mare pierdere" ca nu traiesc copii la tara...dar chiar hai sa divortam, sa nu crezi ca mi.e teama de tine sau de divort. Sunt tanara si imi refac repede viata".
Intamplator, pe langa avocatura fac si studii de psihologie. Am constatat ca asa procedeaza unii barbati cu amenintari si intimidari. Intrati tare in el, apoi spuneti.mi rezultatul.
Veti putea demonstra in instanta ca oricum este in interesul superior al copiilor, sa locuiasca in Bucuresti, aici fiind in inima centrului de informare si cultura. in legislatia actuala oricum custodia este comuna dar domiciliul copiilor este stabilit de comun acord/prin instanta numai la unul dintre parinti.
Dar nu se va ajunge la instanta decat in cazul care este un capos lipsit de minte, nedemn de atentia si convietuirea cu dumneavoastra

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 25-05-2014
Vizitator
Va multumesc din suflet pentru raspunsul prompt! O sa incerc sa va urmez sfaturile!
Răspunde
 25-05-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
cu placere, astept sa aud rezultatul

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.