In opinia mea nu aveti cum sa va pierdeti copii prin faptul ca sunt mici, ma refer si la cel care se va naste,si prin varsta sunt dependenti de mama. Acest barbat simte la dvs o anumita slabiciune. Trebuie sa intrati tare in el, nu sa plangeti ci sa spuneti:" divortam si ce? "Mare pierdere" ca nu traiesc copii la tara...dar chiar hai sa divortam, sa nu crezi ca mi.e teama de tine sau de divort. Sunt tanara si imi refac repede viata". Intamplator, pe langa avocatura fac si studii de psihologie. Am constatat ca asa procedeaza unii barbati cu amenintari si intimidari. Intrati tare in el, apoi spuneti.mi rezultatul. Veti putea demonstra in instanta ca oricum este in interesul superior al copiilor, sa locuiasca in Bucuresti, aici fiind in inima centrului de informare si cultura. in legislatia actuala oricum custodia este comuna dar domiciliul copiilor este stabilit de comun acord/prin instanta numai la unul dintre parinti. Dar nu se va ajunge la instanta decat in cazul care este un capos lipsit de minte, nedemn de atentia si convietuirea cu dumneavoastra |
Avocat Myra Cimpean - Baroul Bucuresti Sfaturi juridice gratuite pe whatsapp. Asistenta si reprezentare in instantele de orice grad de jurisdictie. www.consultjuridic.online WhatsApp/Tel: +40 723 537 992 |
|
|