Forum avocaţi > Divort

Doresc divort fara martori

14-02-2023
Vizitator
Buna ziua! M-am casatorit in 2020, nestiind ca sotul meu avea foarte mult datorii. I le-am achitat eu deoarece, dupa casatorie, executorul ne-a pus sechestru pe o casuta pe care am achizitionat-o dupa casatorie. Banca la care avea un imprumut din 2019 a demarat actiunea cu executorul in 2021. Pana atunci nu a venit nicio instiintare de la banca. El imi apunea ca isi achita rata lunar. Problema este ca doresc sa divortez. Am avut un ordin de protectie in 2019, pentru violenta, dar m-am impacat cu el de frica amenintarilor la terminarea ordinului de protectie. A lucrat in politie deci, de cate ori aveam nevoie de politie, veneau fostii lui colegi si nu aveam nicio sansa. Pot divorta fara martori (toti il cunosc ca fiind violent si dator vandut, dar tuturor le esre teama de el)? Am dovezi cu datoriile care i-au tot aparut dupa casatorie (pe care le avea dinainte, dar nu-l gasea nimeni, ca avea adresa falsa in buletin). Am dovezi ca eu platesc totul in casa, el avand o pensie pe caz de boala (dupa casatorie am aflat ca are un diagnostic pe psihiatrie) si mai lucreaza la o firma pe salariul minim. Deci, totul a fost numai minciuna din partea lui. Scopul lui a fost sa-i achit datoriile si sa aiba un acoperis deasupra capului in casa mea. Dar, toate acestea le-am aflat dupa casatorie. Imi mai trebuiesc martori daca am toate dovezile cu datoriile lui si platile mele? Nu mai pot continua cu el, ca cine stie ce datorii ii mai apar si nu mai fac fata acestor datorii. M-a ruinat! Multumesc anticipat pentru raspuns.
Răspunde
 14-02-2023

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Trebuie să dovediți cu martori că mariajul nu mai poate continua. Martorii pot să fie și rude apropiate (frați/surori, părinți etc).

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 14-02-2023
Vizitator
Am inregistrari audio. Se recunosc ca probe? Nu mai am nici parinti nici frati. Nu am pe cine sa pun martor. Inseamna ca poate sa faca ce vrea cu mine, in casa mea, daca nu am pe cine sa pun martor? Le este frica de el tututor. Nu se baga nimeni. Inregistratile audio sunt probe? In loc de martori?
Răspunde
 14-02-2023

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Pot fi propuse și acceptate înregistrările audio și convorbirile de pe whatsApp sau SMS, dar trebuie să fie relevante. Puteți cere proba cu interogatoriu, poate el va recunoaște că are o culpă la destrămarea căsătoriei.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 15-02-2023

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Carmen a scris pe 14-02-2023:
Am inregistrari audio. Se recunosc ca probe? Nu mai am nici parinti nici frati. Nu am pe cine sa pun martor. Inseamna ca poate sa faca ce vrea cu mine, in casa mea, daca nu am pe cine sa pun martor? Le este frica de el tututor. Nu se baga nimeni. Inregistratile audio sunt probe? In loc de martori?

Daca nu aveti martori, puteti propune alte probe, in dovedirea situatiei de fapt: interogatoriul sotului, inscrisuri, inregistrari video/audio, conversatii etc.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.