|
29-05-2014 |
 | Amiralfox
|
| buna ziua,adresez o intrebare in speranta ca ma veti ajuta.sunt divortat de mai multi ani,am 2 copii minori,2 la mn si unul la fosta sotie,a fost obligata la pensie de intretinere pentru unul din minorii,care sunt incredintati mie.inculpata nu a platit obligatia impusa de lege,si a fost condamnata la inchisoare cu suspendare.,si nici pana in prezent parata cu rea-credinta nu-si achita obligatiile fata de minorul sau.intentionez sa formulez o plangere penala inpotriva acesteia la politie,insa parata sa recasatorit in combinaj,si mai are 3 copii minori cu actualul ei sot.din unele informatii de la diferite persoane,sar parea ca daca continua si nu-si v-a achita datoria fata de minorul sau,pedeapsa este inchisoarea,in acest caz este posibil sa solicit incredintarea minorului care este la ea,sa locuiasca la mn in calitate de tata drept,pe parcursul detentiei,pe motiv ca nu are cine sa aiba grija de el,si actualul sot al paratei,nu am incredere ca copilul v-a fi ingrijit corespunzator,inafara faptului ca parata mai are si 3 copii minori din alta casatorie cu actualul ei sot.??? multumesc si astept cu mare interes raspunsul dumneavoastra! | |
|
|
|
29-05-2014 |
| ca sa va rescuperati banii, faceti actiune civila in pretentii apoi executati-o silit. nu inchisoarea este calea spre rezolvare | CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti) SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992 MAIL: av.mcimpean@gmail.com Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
| |
|
|
|
|
29-05-2014 |
 | Amiralfox
|
| multumesc pentru raspuns,dar problema este ca parata nu detine bunuri materiale executaabile,si situatie financiara nu are,din cate am aflat,nu are servici,si nici nu este casatorita legal cu actualul ei sot,pemine ma intereseaza daca pot sa-mi iau copilul la mn in regim de urgenta in cazul in care se va ajunge la pedeapsa cu inchisoarea.multumesc! | |
|
|
|
01-06-2014 |
| si prin absurd sa zicem ca i se da cu executare, ea poate face cerere de amanare a executarii pedepsei pe motiv de copii mici...deci...nu rezolvati cu inchisoarea. inca ceva, cati copii aveti impreuna de fapt 2 sau 3? cati sunt la dvs cati la ea? cred ca aveti 3, 2 la dvs si 1 la ea. toti sunt minori? | CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti) SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992 MAIL: av.mcimpean@gmail.com Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
| |
|
|
|
|
01-06-2014 |
 | Amiralfox
|
| da copii sunt toti minori,si avem inpreuna 3,2la mn si 1 la ea,dupa care ea mai are inca 3 cu actualul concubin,pai eu nu vreau sa se ajungaa la executare privata de libertate,dar trebuie sa plateasca ca este pusa de lege,eu nu pot sa-mi fac dreptate singur,nu?si nu cred eu ca o sa ramana asa,nici bani la propriul copil nu trimite,si nici legea nu-i face nimic pe motiv ca are copii mici,pai ea daca tot face copii din 9 in 9 luni unu dupa altu,si isi agraveaza situatia materiala si financiara,copilul care este la mn si care trebuie sa plateasca pentru el,ramane pierdut de acei bani>multumesc Doamna Avocat! | |
|
|
|
01-06-2014 |
| daca nu are salariu/conturi/bunuri pe numele ei nu aveti ce sa-i faceti, ca nu aveti pe ce salariu sa-i puneti poprire sau cu ce bunuri s-o executati | CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti) SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992 MAIL: av.mcimpean@gmail.com Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
| |
|
|
|
|
01-06-2014 |
 | Amiralfox
|
| |
|
|
|