Forum avocaţi > Divort

Avocat pt partaj

26-03-2023
Vizitator
Buna seara
Sotia mea lucreaza la notar si m-a facut sa semnez un act zicandu-mi ca e pt siguranta copilului pe care ea il are din casatoria precedenta si pe care eu il iubesc ca propriul copil. Dupa semnarea acelui document ea s-a schimbat total si m-a obligat sa plec din apartamentul cumparat impreuna acuzandu-ma ca am tradat-o. Am incercat sa ii zic ca nu e adevarat dar degeaba si incep sa cred ca e doar o scuza si ca actul respectiv semnat acasa nu este ceea ce mi-a zis
Ma puteti ajuta?

Va multumesc!
Răspunde
 27-03-2023

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Buna ziua,
Si nu aveți un exemplar din actul semnat?
Ați citit actul ce l-ati semnat?
Este foarte important sa cunoasteți conținutul acelui act și apoi puteți lansa astfel de supoziții.
De ce credeți că atitudinea ei ar putea avea legătură cu un document semnat de dvs. și al cărui conținut nu-l cunoașteți?
Cu ce credeți că aș putea să vă ajut?

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 28-03-2023

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Cristi a scris pe 26-03-2023:
Buna seara
Sotia mea lucreaza la notar si m-a facut sa semnez un act zicandu-mi ca e pt siguranta copilului pe care ea il are din casatoria precedenta si pe care eu il iubesc ca propriul copil. Dupa semnarea acelui document ea s-a schimbat total si m-a obligat sa plec din apartamentul cumparat impreuna acuzandu-ma ca am tradat-o. Am incercat sa ii zic ca nu e adevarat dar degeaba si incep sa cred ca e doar o scuza si ca actul respectiv semnat acasa nu este ceea ce mi-a zis
Ma puteti ajuta?

Va multumesc!

Mergeti la notar si solicitati un duplicat al acelui act si in functie de continutul acelui inscris intreprindeti demersurile legale ce se impun.

Daca Biroul Norarial refuza sa va elibereze un duplicat, faceti o adresa la Camera Notarilor Publici.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 03-04-2023
Vizitator
Ok,
Cum actul e pe numele sotiei e posibil ca notarul sa refuze sa imi dea o copie a actului de casa? Ce lege imi da dreptul sa cer o copie? Dupa vroiam sa intreb daca trebuie sa cer o copie sau un duplicat?

Va multumesc!
Răspunde
 03-04-2023

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Depinde unde il folositi. Copia este un simplu inscris, duplicatul are aceeasi valoare ca si originalul aflat in arhiva biroului notarial.

Daca bunul este dobandit in timpul casatoriei sub regimul comunitatii de bunuri (nu al separatiei), aceasta mentiune se regaseste in actul notarial si ar trebui sa va dea dreptul dea primi copia/duplicatul.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.