|
30-05-2014 |
 | Chisca
|
| Este un pas EXTREM de important. Consider ca trebuie sa imi incredintez sperantele unui OM priceput in a obtine ce este cel mai bine pentru mine si copilul meu. Nu vreau sa pasesc in aceasta directie, decat daca am langa mine cel mai bun avocat in materie de divort. Va rog mult! Sotul isi va folosi toate resursele pentru a obtine copilul ori pentru a ramane in aceeasi locuinta cu noi. Mi-e frica sa nu pierd din cauza ca nu ma reprezinta o persoana dedicata meseriei de avocat care sa stie mai bine decat avocatul sotului meu cum sa puna problema. Va rog mult sa ma ajutati! | |
|
|
|
30-05-2014 |
| si copilul va fi audiat in cadrul procesului. se va tine cont si de alegerea lui | CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti) SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992 MAIL: av.mcimpean@gmail.com Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
| |
|
|
|
|
30-05-2014 |
 | Chisca
|
| Are doar 1 an si 10 luni. | |
|
|
|
30-05-2014 |
 | Ionut Vizitator |
| Sincer, daca sotul nu este vreun alcoolic cronic care isi bate familia zilnic sau alt gen de vicios, sunt sanse putine sa va incredinteze judecatorul copilul unuia dintre dumneavoastra. Legea este in sensul ca exercitarea exclusiva a autoritatii parintesti de catre un parinte este exceptia de la regula. Aceasta deoarece se apreciaza ca exercitarea in comun a autoritatii este in interesul superior al minorului. Cu alte cuvinte, ce veti obine la notar mai rapid si cu bani mai putini obtineti si in instanta daca nu probati chestiuni grave ca cea de mai sus. In plus, nu uitati si ca cel mai bun avocat este si cel mai ocupat si timpul dedicat pregatirii unei cauze este important si el. Cel mai bine cautati un avocat cu experienta care nu are 10 termene in aceeasi zi daca chiar vreti sa mergeti in instanta (nu de alta dar o sa aveti surpriza ca n-o sa fie acel bun avocat la termenul d-vs. ci altul sau poate nu va mai fi deloc... vedeti cazul Valeriu Stoica care nu s-a prezentat la dosarul de 24mil euro al Postei Romane. Afara ca cel mai bun avocat e si cel mai scump.. puteti ajunge sa platiti de 10 ori mai mult pentru ceva care oricum obtineati la notariat pentru 1000 lei (custodie comuna). La notariat puteti obtine si stabilirea domiciliului minorului la dumneavoastra daca sotul e de acord, va trebui doar sa stabiliti impreuna si un program de vizita. | |
|
|
|
31-05-2014 |
| Chisca a scris pe 29-05-2014: Are doar 1 an si 10 luni. n-am stiut. este extrem de mic | CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti) SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992 MAIL: av.mcimpean@gmail.com Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
| |
|
|
|
|
31-05-2014 |
| Ionut a scris pe 30-05-2014: Sincer, daca sotul nu este vreun alcoolic cronic care isi bate familia zilnic sau alt gen de vicios, sunt sanse putine sa va incredinteze judecatorul copilul unuia dintre dumneavoastra. Legea este in sensul ca exercitarea exclusiva a autoritatii parintesti de catre un parinte este exceptia de la regula. Aceasta deoarece se apreciaza ca exercitarea in comun a autoritatii este in interesul superior al minorului. Cu alte cuvinte, ce veti obine la notar mai rapid si cu bani mai putini obtineti si in instanta daca nu probati chestiuni grave ca cea de mai sus. In plus, nu uitati si ca cel mai bun avocat este si cel mai ocupat si timpul dedicat pregatirii unei cauze este important si el. Cel mai bine cautati un avocat cu experienta care nu are 10 termene in aceeasi zi daca chiar vreti sa mergeti in instanta (nu de alta dar o sa aveti surpriza ca n-o sa fie acel bun avocat la termenul d-vs. ci altul sau poate nu va mai fi deloc... vedeti cazul Valeriu Stoica care nu s-a prezentat la dosarul de 24mil euro al Postei Romane. Afara ca cel mai bun avocat e si cel mai scump.. puteti ajunge sa platiti de 10 ori mai mult pentru ceva care oricum obtineati la notariat pentru 1000 lei (custodie comuna). La notariat puteti obtine si stabilirea domiciliului minorului la dumneavoastra daca sotul e de acord, va trebui doar sa stabiliti impreuna si un program de vizita. Valeriu Stoica...chestiunea este mult mai ampla in acel caz. avocatul care are o problema si nu se poate prezenta la termen, trebuie sa-si asigure substituirea cu un alt avocat...asa ca, ce a fost acolo....:) | CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti) SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992 MAIL: av.mcimpean@gmail.com Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
| |
|
|
|
|
31-05-2014 |
 | Mary Vizitator |
| Buna as dori niste informati mam casatorit in india cu un cetatean indian actele le-am legalizat in romania (2010 )nu avem bunuri in comun sau copii si vreau sa bag divort ce acte miar trebui si cat timp pana se aproba divortu si cat mar costa.ca in spania este foarte scump .astept pe emil datele minerva_899@yahoo.es | |
|
|
|
05-09-2016 |
 | Mihai Vizitator |
| Sunt preot deocamdată., sunt căsătorit din anul 2002 am doi copii o fata de 13 ani și un băiat de 7.de 8 ani relația mea intima cu soția sa terminat Sa terminat pt ca sa terminat pur și simplu, fiecare și a văzut de viata lui. Acum însă soția ma acuza ca sunt Homosexual ca trăiesc cu un anume bărbat și multe alte calomnii la adresa mea.fiind preot o sa fiii dat afara Nici nu ma gândesc ce se va întâmpla cu mine și cu copiii mei Am nevoie de ajutor | |
|
|
|
05-09-2016 |
| Mary a scris pe 31-05-2014: Buna as dori niste informati mam casatorit in india cu un cetatean indian actele le-am legalizat in romania (2010 )nu avem bunuri in comun sau copii si vreau sa bag divort ce acte miar trebui si cat timp pana se aproba divortu si cat mar costa.ca in spania este foarte scump .astept pe emil datele minerva_899@yahoo.es Va trebuie certificatul de casatorie, actele de identitate, dovada locuirii in Spania (contract de inchiriere), dovada locului de munca din Spania. Toate actele traduse si legalizate in limba romana se vor depune, insotite de cererea de divort, la judecatoria Sectorului 5 Bucuresti. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
05-09-2016 |
| Mihai a scris pe 05-09-2016: Sunt preot deocamdată., sunt căsătorit din anul 2002 am doi copii o fata de 13 ani și un băiat de 7.de 8 ani relația mea intima cu soția sa terminat Sa terminat pt ca sa terminat pur și simplu, fiecare și a văzut de viata lui. Acum însă soția ma acuza ca sunt Homosexual ca trăiesc cu un anume bărbat și multe alte calomnii la adresa mea.fiind preot o sa fiii dat afara Nici nu ma gândesc ce se va întâmpla cu mine și cu copiii mei Am nevoie de ajutor Cred ca ajutorul trebuie sa vina din interiorul tau; niciun avocat nu-ti va putea oferi vre-un ajutor in asemenea probleme. Poate ar fi bine sa apelati la un psiholog. Amandoi. Asta in cazul in care doriti continuarea casatoriei. Daca nu mai doriti continuarea casatoriei, atunci va trebui sa depuneti cererea de divort insotita de certificatul de casatoriei si certificatele de nastere ale copiilor la judecatoria in circumscriptia careia exista ultimul domiciliu comun al sotilor. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
03-01-2017 |
 | Pelmus constantin Vizitator |
| Ma cutremur citind raspunsul dv Sunteti chiar femeie sau e un pseudonim? Sa sfatuiti o persoana aflata in dificultate cu replici de genul''trebuie sa fie un alcolist cronic trebuie sa fiti batuti zilnic sa poti primi copilul si asta numai in cazul in care instanta ar hotari''' Daca va apartine dv aceste sfaturi sincer va descalificati si ca femeie numai ca avocat daca nu scuzele de rigoare mesajul asa apare in dreapta ''' sfatul juridic'' in stanga antetul cu numele si profesia dumneavostra | |
|
|
|
17-01-2017 |
 | Florin Vizitator |
| Bună ziua. Deci situația mea este mai delicata. Eu cu soția o sa mergem la tribunal pt divorț. Pe scurt. Noi suntem în uk din 2012. Avem o fetita de 3 ani jumătate născută crescuta în uk. Eu am hotărât prin august ca e mai bine sa ne despărțim. Ea m-a acuzat ca din cauza altei femei ceea ce nu e adevarat. Am mai locuit în aceeași casa pana în noiembrie când eu am pecat din casa din uk (locuință cu chirie) iar ea a rămas acolo cu toate lucrurile și cu fetita... locul meu fiind luat de alt bărbat... zice ea mai mult pt a împărții costurile. Dar ei începuseră deja o relație. Am stabilit amandoi ca daca ea rămâne în uk fata sa stea la ea și sa mergem la notar. Acum câteva zile ea a spus ca nu mai își permite sa crească fata. Minte ca eu nu o ajut etc. Și ca o paranteza... absolut toată lumea știe ce tata și ce sot și bărbat în casa am fost. Nu a lipsit nimic niciodată am avut întotdeauna grija de familie nu i-am spus ei nici du-te mai in colo. Si la 2 3 zile de la discuția aia eu spunându-i ca nu sunt de acord sa plece cu fata în romanaia... si ca sa o lase la mine sa o cresc aici în uk... ea a pmecat fără sa ma anunțe cu fata în ureche și a spus ca sa mergem la tribunal ca nu vrea sa mi lase mie fata.. menționez ca ea a plecat pana si fara sa ii spună celui cu care locuia... efectiv a fugit cu copilul din mediul lui de aici și de langa mine ca tata. Ce este de facut? Vreau sa iau copilul înapoi jn uk. Iam spus sa se întoarcă cu ea dar nu vrea. Ce șanse am? Din pct de vedere material îmi permit pana si sa angajez o bona sa ma ajute... dar o sa vina mama mea... care a mai stat aici cu fata. Nu sunt un bețiv drogat violent sau mi știu eu ce... chiar sunt un exemplu din multe pct de vedere. Si stiu ca fata cel mai bine sta la mama dar... aici în uk copilul ar avea mult mai multe posibilii de viitor. Mai ales ca eu anul cesta am sa iau cetățenie aici în uk. Mulțumesc anticipat eventualelor răspunsuri. O zi placuta. | |
|
|
|
17-01-2017 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Florin a scris pe 17-01-2017: Bună ziua. Deci situația mea este mai delicata. Eu cu soția o sa mergem la tribunal pt divorț. Pe scurt. Noi suntem în uk din 2012. Avem o fetita de 3 ani jumătate născută crescuta în uk. Eu am hotărât prin august ca e mai bine sa ne despărțim. Ea m-a acuzat ca din cauza altei femei ceea ce nu e adevarat. Am mai locuit în aceeași casa pana în noiembrie când eu am pecat din casa din uk (locuință cu chirie) iar ea a rămas acolo cu toate lucrurile și cu fetita... locul meu fiind luat de alt bărbat... zice ea mai mult pt a împărții costurile. Dar ei începuseră deja o relație. Am stabilit amandoi ca daca ea rămâne în uk fata sa stea la ea și sa mergem la notar. Acum câteva zile ea a spus ca nu mai își permite sa crească fata. Minte ca eu nu o ajut etc. Și ca o paranteza... absolut toată lumea știe ce tata și ce sot și bărbat în casa am fost. Nu a lipsit nimic niciodată am avut întotdeauna grija de familie nu i-am spus ei nici du-te mai in colo. Si la 2 3 zile de la discuția aia eu spunându-i ca nu sunt de acord sa plece cu fata în romanaia... si ca sa o lase la mine sa o cresc aici în uk... ea a pmecat fără sa ma anunțe cu fata în ureche și a spus ca sa mergem la tribunal ca nu vrea sa mi lase mie fata.. menționez ca ea a plecat pana si fara sa ii spună celui cu care locuia... efectiv a fugit cu copilul din mediul lui de aici și de langa mine ca tata. Ce este de facut? Vreau sa iau copilul înapoi jn uk. Iam spus sa se întoarcă cu ea dar nu vrea. Ce șanse am? Din pct de vedere material îmi permit pana si sa angajez o bona sa ma ajute... dar o sa vina mama mea... care a mai stat aici cu fata. Nu sunt un bețiv drogat violent sau mi știu eu ce... chiar sunt un exemplu din multe pct de vedere. Si stiu ca fata cel mai bine sta la mama dar... aici în uk copilul ar avea mult mai multe posibilii de viitor. Mai ales ca eu anul cesta am sa iau cetățenie aici în uk. Mulțumesc anticipat eventualelor răspunsuri. O zi placuta. Buna ziua, Daca fetita are si cetatentia UK puteti sa va adresati acolo organelor abilitate pentru a vi se readuce fetita in tara. Puteti inclusiv sa depuneti plangere penala pentru rapire internationala de copil. Cei din UK se misca foarte repede in astfel de situatii. Daca dvs. ati locuit impreuna cu sotia pe teritoriul UK din 2012 puteti sa si divortati acolo (desi cred ca sunt mai mari costurile). Daca stiti adresa unde locuieste mama cu copilul in Romania, luati legatura cu un avocat din acel oras pentru a introduce divortul si cererea de stabilire a domiciliului copilului la dvs. in UK. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
17-01-2017 |
 | Florin Vizitator |
| Mulțumesc pt răspuns. Nu are cetățenie altfel era ușor. Dar pe mine ma i tereseaza o părere cat de greu imi va fii... sa obțin domiciliul la mine. Ma pot folosi în tribunal de asta? Ca ea a luat copilul și a fugit în romanaia? Cat de mult atârnă? Conteaza situația financiara? Etc | |
|
|
|
01-02-2017 |
 | Mucileanu Raluca Vizitator |
| Buna sunt Raluca mama unui băiețel de 5ani vreau sa divortez de tatăl copilului sunt plecat a de la el de un an pentru ca e devenit violent cu mine si copilul si vreau sa incep divorțul dar nustiu de unde sau cum sa incep as avea nevoie de un avocat bun eu cu copilul suntem in Italia tatăl in Londra nu vrea sa ii faca pasaport copilului si acum nici sa divortam nustiu ce sa fac cum sa fac pt ca am nevoie sa ii schimb pasaportul ce as putea sa fac? | |
|
|
|
02-02-2017 |
 | Avocat Urian Georgiana ✓ BRASOV 0754861299 georgiana.urian@yahoo.com
|
| Mucileanu Raluca a scris pe 01-02-2017: Buna sunt Raluca mama unui băiețel de 5ani vreau sa divortez de tatăl copilului sunt plecat a de la el de un an pentru ca e devenit violent cu mine si copilul si vreau sa incep divorțul dar nustiu de unde sau cum sa incep as avea nevoie de un avocat bun eu cu copilul suntem in Italia tatăl in Londra nu vrea sa ii faca pasaport copilului si acum nici sa divortam nustiu ce sa fac cum sa fac pt ca am nevoie sa ii schimb pasaportul ce as putea sa fac? Buna ziua. Puteti efectua demersurile necesare in vederea introducerii divortului, la judecatoria in circumscriptia careia ati avut ultimul domiciliu comun in Roamania. In cadrul actiunii de divort puteti solicita ca exercitarea autoritatii parintesti sa fie exercitata exclusiv de dvs., daca puteti face dovada faptului ca prezenta tatalui in viata minorului, reprezinta un real pericol pentru acesta. Daca vi se admite o astfel de solicitare nu veti mai avea pe viitor nevoie de consimtamantul tatalui pentru nicio probleme legata de fiul dvs.. Important de mentionat este faptul ca, exercitarea autoritatii parintesti exclusiv de catre un parinte se acorda de catre instanta doar in situatii deosebite, astfel daca apreciati ca sunteti intr- o astfel de situatie, merita sa incercati. In caz contrar, in ceea ce priveste schimbarea pasaportului minorului, puteti investi instanta de judecata pe calea unei ordonante presedintiala,( daca dovediti urgenta) cu solicitarea de suplinire a consimtamantului tatalui la realizarea pasaportului. | Avocat Urian Georgiana - BRASOV tel: 0754 861 299 e-mail: georgiana.urian@yahoo.com Asistenta juridica si reprezentare in domeniul dreptului penal, familiei, civil, comercial, muncii s.a. | |
|
|
|
|
07-06-2017 |
 | Andreea Vizitator |
| Buna ziua! ma puteti ajuta va rog cu o informatie..!? sotul meu a facut credit prima casa, inainte de nunta...creditul e pe numele lui, implicit si actele casei tot pe numele lui. toate ratele lunare, au fost achitate aproape numai de mine, in proportie de 90% (am chitanteele in care apare numele meu). la mijloc este si un copil de 2 ani si jumatate. in prezent, suntem in prag de divort..,iar eu as vrea sa stiu ce se intampla cu apartamentul luat prin acest credit. sunt aproximativ 2 ani jumatate - 3 ani de cand s-a inceput creditul. ramane apartamentul doar al lui sau am posibilitatea de a face ceva? am sansae ca fetita sa ramana cu mine, in conditiile in care el are pe altcineva de aprox 3 ani, nu s-a ocupat foarte mult de ea, iese foarte des si bea, lipseste noptile de acasa si m-a si lovit. ce e de facut in situatia asta? | |
|
|
|
11-02-2018 |
 | Eugen Vizitator |
| Buna ziua am divorțat acum ceva timp am doi copii care au fost încredințați mamei trăim sub același acoperisi eu cu fosta soție si cu cei 2 minori .Eu vreau sa facem la etajul dar fosta soție nu vrea ca nu are bani .Nu vrea sa accepte o sumă de bani si sa plece nici sa mi dea o sumă de bani si sa plec .Eu nu mai pot trăi cu ia sub același acoperiș ce pot face | |
|
|
|
11-02-2018 |
| Eugen a scris pe 11-02-2018: Buna ziua am divorțat acum ceva timp am doi copii care au fost încredințați mamei trăim sub același acoperisi eu cu fosta soție si cu cei 2 minori .Eu vreau sa facem la etajul dar fosta soție nu vrea ca nu are bani .Nu vrea sa accepte o sumă de bani si sa plece nici sa mi dea o sumă de bani si sa plec .Eu nu mai pot trăi cu ia sub același acoperiș ce pot face Buna ziua. Va trebui sa seschideti o actiune de partaj bunuri comune. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
11-02-2018 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Eugen a scris pe 11-02-2018: Buna ziua am divorțat acum ceva timp am doi copii care au fost încredințați mamei trăim sub același acoperisi eu cu fosta soție si cu cei 2 minori .Eu vreau sa facem la etajul dar fosta soție nu vrea ca nu are bani .Nu vrea sa accepte o sumă de bani si sa plece nici sa mi dea o sumă de bani si sa plec .Eu nu mai pot trăi cu ia sub același acoperiș ce pot face In situatia in care nu ajungeti la un acord cu fosta sotie, formulati in instanta actiune de partaj. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |