Forum avocaţi > Divort

Divort cu copil 2 ani si casa cu credit ipotecar

14-07-2014
Vizitator
Buna ziua.
va rog sa ma ajutati cu cateva informatii. Sunt casatorita de 11 ani, copil in varsta de 2 ani si 6 luni, si o casa cu credit ipotecar pe 30 ani (creditul este pe numele meu in principal, dar apar pe contractul de credit si sotul si socrii, iar pe contractul de casa suntem toti proprietari cu 25% fiecare) Sotul meu vrea sa intenteze divort, pe motiv nepotrivire de caracter. Acasa am parte de agresiune psihica si verbala (injuraturi si apelative urate), amenintari voalate, este foarte oscilant in gandire si decizii, etc. Eu vreau sa am custodia copilului, (uneori este de acord alteori se razgandeste), De cand am nascut copilul pana la 2 ani si 3 luni, sotul meu a fost prezent per total in viata copilului aproximativ 6 luni, in rest el fiind in Germania. As vrea sa stiu daca este ok sa intenteze el divortul sau mai bine fac eu acest lucru, pe motivele enumerate. Deasemenea in cazul casei cum se procedeaza? Ma pot despagubi macar pe ce am investit?, pot trece partea mea pe copil? Ma va afecta negativ la proces daca nu mai suport tensiunea si agresiunea verbala de acasa si plec cu copilul? (mentionez ca el se gandeste sa paraseasca tara )Va multumesc,
Răspunde
 15-07-2014
Bucuresti

in primul rind trebuoie sa rezovati divortul si custodia cvopiilor

Răspunde
 15-07-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
trebuie sa strangeti probe. daca mergeti la divort in instanta, puteti cere daune pt tratamentele pe care vi le aplica. puteti rezolva divortul si la notar iar partajul sa ramana in instanta daca nu cadeti de comun acord. trebuie sa va recuperati ce ati platit pana acum

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 15-07-2014
Vizitator
Va multumesc. Puteti sa imi spuneti daca are importanta cine intenteaza divortul? ma refer daca poate sa afecteze obtinerea custodiei de catre mine daca intenteaza el. Deasemenea daca ma poate afecta negativ in instanta daca parasesc domiciliul conjugal impreuna cu copilul, deoarece nu mai pot suporta insultele si tensiunea creata de comportamentul lui.
Răspunde
 16-07-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
nu are importanta dar e bine sa incepeti dvs. strangeti probe ca sa motivati de ce ati parasit domiciliu

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 16-07-2014
Vizitator
va multumesc.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.