Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Divort

Vreau sa plec din tara cu baiatul meu fara acordul tatalui, ma poate baga la rapire ?

29-07-2014

buna ziua. ma numesc anisoara, si am nevoie de ajutorul dvs. Problema mea este urmatoarea : sunt casatorita de 7 ani, am un baiat minor. nu ma mai inteleg cu sotul si as vrea sa plec de la el . vreau sa plec in strainatate dar fara sa stie, si sa imi iau copilul cu mine. apoi vreau sa intentez divort international. Intrebarile mele:
1. Ma poate baga la rapire de minori ?
2. Ma poate obliga sa aduc copilul inapoi in tara?
3. Bunurile avute in comun, care sunt cumparate cu acte pe numele amandorura, se vor imparti in mod egal, sau pierd totul?

Astept pe cat se poate de repede un raspuns. Multumesc
Răspunde
 02-08-2014

Bucureşti
0726307109 (Doar pt. programări)
asurdescu@gmail.com
http://avocatcivil.net
Facebook
1. Da
2. Da
3. Nu, dacă sunt bunuri dobândite în timpul căsătoriei, acestea sunt bunuri comune și vor intra în masa partajabilă (se vor împărți între dvs. și soț după cum conveniți - dacă faceți contract de partaj la notariat, sau în instanță - dacă nu vă înțelegeți).

Tel: 0726307109
E-mail: asurdescu@gmail.com
Www: http://avocatcivil.net
Sediu: B-dul Dimitrie Cantemir, nr. 27, bl.1, sc. A, et. 1, ap. 36, Sector 4, Bucureşti
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 02-08-2014
BUCURESTI

Neinapoierea minorului la resedinta sa obisnuita se circumscrie dispoziţiilor art.3 din Conventia de la Haga asupra aspectelor civile ale rapirii internationale de copii, este ilegal ce intentionat sa faceti si oricum n-ati avea nicio sansa.

Avocat in Baroul Bucuresti
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.