Forum avocaţi > Divort

Sotia a parasit domiciliul conjugal

24-08-2014

Am o mare problema cu sotia. Avem impreuna un copil minor de 1,3 ani care este lumina ochilor mei. Luna trecuta am plecat din Bucuresti (domiciului conjugal) si am lasat-o pe sotia mea si pe bebe in alt oras ( unde avem si domiciulul stabil si unde locuieste mama ei ) pentru asi da examenele finale de obtinere a unei diplome. Probeloma este ca toate bune si frumoase dar dupa doua zile de stat singurica cu mama ei , s-a schimbat total...iar dupa o sapt. mi-a spus prin telefon ca ea vrea sa ramana la mama acasa si ca divorteaza.. credeti-ma ca nu mai stiu ce sa fac .. m-a despartit de copil , a stricat o familie .. am refuzat sa mergem la mediator pt ca nu vreau sa divortez pe cale amiabila.. chiar daca exista 1% sanse sa il castig pe pitik , nu o sa renunt. ea nu vrea sa se mai intoarca la domiciliul conjugal.. plus de asta eu am avut incredere in ea si inainte sa ne casatorim am facut un credit de nevoi personale , am achizitionat o masina pe care am fost nevoit sa o inscriu pe numele ei pt ca buletinul meu nu era perfectionat. akum ma ameninta ca se duce la politie si o da furata.. Mentionez ca sotia mea nu lucra in acea perioada si nici nu a lucrat vreodata ...din cate imi amintesc vreo 2,3 luni ca vanzatoare. eu am un loc stabil de munca si un salariu mult peste medie. eu stau in chirie si mi se deconteaza o parte din chirie. ce pot face in privinta asta ?.. ea se va duce in instanta pana la urma ..Problema este ca nu are un motiv intemeiat. am fost un sot model . Am observat ca de cand a murit tatal ei ( aprozimativ 1 an in urma ) are tulburari de comportament , si este intabila emotional. Asta am observat ca am stat cu ea in casa , zi de zi.. Va rog sa ma sfatuiti ce as putea face in situatia asta ? sunt disperat
Răspunde
 27-08-2014
Vizitator
nu stiu ce sa zic...din cate spui tu sotiei tale i sa cam urat cu binele....incearca sa ai o discutie cu ea - doar voi 2 - ,apoi si cu mama ei pt ca inteleg ca problema sa agravat atunci cand a locuit acolo , ceva trebuie sa scoti de la ea pt ca nu cred ca risca sa ramana singura cu un copil mic si fara serviciu asa fara motiv . si eu sunt mama si stiu cat este de greu , dar eu lucrez , am locuinta si nu as risca pt nimic in lume , asa aiurea , linistea si fericirea copilului meu.
Răspunde
 28-08-2014

multumesc de raspuns dar problema este ca eu am incercat de nenumarate ori sa vb si cu ea si cu mama ei .. Problema este ca imi tot repeta ca ea asa simte akum..sa divorteze..iar mama ei a zis ca nu se baga in treburile noastre. dar de fapt ea urmareste sa ramana sotia akolo , ca sa aiba un sprijin .. chiar nu mai inteleg lumea asta ..
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.