Forum avocaţi > Divort

Sotul a parasit domiciliul si avem un credit pe care l-am facut in 2007

27-08-2014
Vizitator
Buna ziua ,

Sotul meu a parasit domiciliul in luna ianuarie 2014 , mentionez ca nu a intentat procedura de divort nici la ora actuala , in anul 2007 am facut un credit la BCR pe numele meu ,bani care au intrat in casa beneficiind toata familia de ei , din 2012 nu am mai putut sa platesc ratele lucru cara a dus la poprirea pe salariu incepand din aceasta luna . Va rog sa-mi spuneti daca nu ar fi normal sa platim acest credit impreuna jumatate eu si jumatate el si cum ar trebui sa procedez ? Mentionez ca apartamentul propietate personala pe care l-am avut s-a vandut la sfarsitul anului 2011 toti bani fiind in contul sotului meu , el a achitat cele 3 banci care erau pe numele lui din bani care proveneau din vanzarea apartamentului iar eu am ramas cu datoria la BCR .
Eu in prezent locuesc intr-un apartament cu chirie impreuna cu cei doi copii care momentan nu au servici si vom fi nevoiti sa parasim acest apartament deoarece nu ne mai permitem sa platim chiria ,

O parte din bani ii dau pe medicamente deoarece cand sotul meu a plecat am facut o depresie puternica ptr care si la ora actuala fac tratament sub subravegherea medicului psihiatru ,

Solicit un raspuns din partea Dv .

Multumesc frumos .

O zi placuta !
Zoriana Serban
Răspunde
 03-09-2014

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Sunt 2 dosare distincte in cazul dvs. Unul ar fi cel de divort si stabilirea custodiei, precum si plata pensiei de intretinere.

Si al doilea ar fi cel de partaj in care ar trebui impartite atat bunurile comune, cat si datoriile comune, inclusiv creditul de care vorbiti.

Este o discutie si vis a vis de apartamentul proprietatea dvs pe care inteleg ca l-ati vandut dar ati achitat cheltuieli comune. Ar tb sa vi se restituie 1/2 din acesti bani.

Costurile demersurilor in justitie sunt destul de mari, dar cred ca veti putea beneficia de reducerea sau chiar scutire de plata taxelor daca veniturile pe membru de familie sunt sub 300 lei.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.