Forum avocaţi > Divort

Program vizitare minor

05-09-2014
Vizitator
Divortat,custodie copil acordata fostei sotii,fara stabilire program vizitare minor in urma divortului din 2011.De comun acord cu fosta sotie am contribuit la cresterea fetitei,am putut sa o vizitez ,mai ales ca fetita a stat mai mult la parintii mei,si am putut sa o iau la mine in vacante.Dupa ce s-a recasatorit fosta sotie a plecat cu fetita fara sa ma anunte,fara sa-mi ceara acordul sa o scoata din tara,in Germania.Am aflat adresa unde se gaseste dar nu mi se permite sa iau legatura cu fetita.Unde trebuie sa ma adresez si ce trebuie sa fac sa-mi pot relua relatiile cu copilul meu?
Răspunde
 10-09-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
trebuie sa faceti acum actiune de stabilire program vizita si sa cereti custodia comuna. cu hotararea legalizata, daca nu vi se da fetitza la programul stabilit, ii puteti face mamei o plangere penala si chiar sa-i cereti daune

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 12-09-2014
Vizitator
Am inteles si stiu despre ce e vorba.Intrebarea era la ce judecatorie trebuie sa ma adresez deoarece fosta sotie estre plecata in Germania cu fetita.Domiciliul ei in acte e inca in Onesti,iar ultimul domiciliu comun a fost in Iasi.Casatoria a avut loc in Onesti iar divortul a fost la Judecatoria Onesti.DECI CAREI INSTANTE TREBUIE SA MA ADRESEZ?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.