Forum avocaţi > Divort

Divorț intre părinții mei ..am nevoia urgent se un sfat !

10-09-2014
Vizitator
Buna ziua ! Mama este plecată in Italia de vreo 9ani..pt mine si sora mea, pt a ne intretine si a ne oferii toate condițiile pentru a merge la o facultate .si pt toate cele necesare. Tatal ,cativa ani nu a mai lucrat .pt ca in ultimii ani s-a luat de alcool și ne-a făcut multe probleme. Acum muncește, dar toti banii îi da pe băutură si nici așa nu ii ajung , tot ii mai cere mamei , spunand ca nu mai are bani de drum, , deși nu da un leu pt cheltuielile casei. Toti banii îi da pe alcool si ce mai cumpără pâine. In ultimul timp eu si sora mea suntem "terorizate" de tatăl nostru, din cauza banilor, deoarece mama ne trimite bani pe numele meu,tatalui nu ii mai da nimic, iar el ne cere bani cand ramane fara . Noi stam la țară si avem o căsuța in construcții,la care mama a tot făcut cate ceva de când pleacă din țară. Problema este ca , casa e trecuta numai pe numele tatălui, deși terenul este din partea părinților mamei. Tata ne amenință mereu ca este casa lui si ca mami nu are drepturi. Daca ar divorța ,cum ar sta lucrurile? Nu mi se pare normal ca mami ,dupa atâta muncă prin străinătate sa fie nevoită sa plece din casa.. va rog , ajutați-ma.este foarte greu sa îți vezi părinții in situația asta .
Răspunde
 10-09-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
dupa divort, faceti partajul si cereti atribuirea casei catre mama. dumneai va demonstra cu veniturile ca a avut o contributie la casa mult mai mare ca tatal. in plus casa e edificata pe terenul parintilor mamei. are sanse s-o castige mama voastra!!!

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-09-2014
Vizitator
Va mulțumesc mult pentru răspuns !
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.