Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Divort

Divort , custodia minorului in cazul in care tatal nu este de acord sa mi.l incredinteze mie.

16-09-2014
Vizitator
buna ziua! am nevoie de un sfat care sa ma ajute sa mi fac viata mai usoara . ma numesc marin larisa am 25 d ani si sunt casatorita de un an jumatate .din aceasta relatie a rezultat un baietel minunat de un an si 9 luni :) . neintelegerile mele cu sotul se datoreaza socrilor care se implica destul de mult in relatia noastra,si care a generat certuri f mari si f grave. dupa lungi discutii cu sotul meu rezultatul este acelasi .am ajuns sa punem problema divortului iar el nu este de acord sub nici o forma din cauza baietelului fara de care nu si concepe existenta . eu vreau daca se poate sa mi spuneti in situatia unui divort cui i se incredinteaza?c sanse am sa im primesc eu pt ca el ma ameninta ca va face orice ii sta in puteri sa il castige .iar eu daca hotarasc sa plec din casa nu am cum sa l iau cu mine?precizez ca sotul meu nu este de acord nici macar sa ceara consiliere nu mai spun sa se prezinte in fata unui avocat pt a ne lamuri cu privire la copil! raspunsul lui este doar :NU ! COPILUL NU PLECA DIN CASA MEA! va multumesc!
Răspunde
 18-09-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
sunt multe tertipuri daca vreti sa plecati din casa cu copilul...macar ca va duceti pana la paine si dusa sunteti cu copil cu tot dar nu asta este solutia. daca tineti la aceasta legatura, incercati sa vb cu sotul si sa-i spuneti ca ar fi bine sa va mutati singuri doar voi 3.
custodie comuna va fi iar domiciliul minorului ar trebui stabilit la mama fiindca baiatul e foarte mic si dependent de mama

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 24-09-2014
Vizitator
va multumesc pt raspuns... si eu am considerat ca nu este o solutie sa ''fug'' pur si simplu pt ca ar degenera o intreaga nebunie ,tinand cond ca tatal isi adora copilul ... ma gandesc ca ar fi si in dezavantajul meu sa mi iau copilul sa plec fara stirea lui ,in cazul in care el ma denunta la politie sau cine stie ce i ar puutea trece prin cap.ne mutat este exclus ... am tot discutat de mii de ori dar fara rezultat.. discutii nesfarsite si certurile fara capat mi au dat de gandit ca nu este cale de a ajuunge la un bun rezultat. mi as dori ca el sa inteleaga ca nu ne este bn impreuna si ca ii facem rau si baietelului nu doar noua... nelamurirea mea era daca am vreo sansa sa pierd copilul in instanta dar inteleg ca se va face custodie comuna ca asa este legea... in fine... CE O VREA DUMNEZEU. Va multumesc! sanatate!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.