Forum avocaţi > Divort

Divort prin instrainare 2 ani

22-09-2014
Vizitator
Buna ziua. Cu o intrebare deranjez si eu.
Sunt casatorita de 3 ani si de mai bine de 1 an relatia dintre noi nu merge de niciun fel, asa ca am ajuns la concluzia ca doresc sa ma axez pe cariera si i am explicat sotului meu ca divortul este solutia cea mai buna in cazul nostru. Eu sunt o persoana care nu-si doreste scandaluri si certuri inutile, dar sotul meu a ajuns sa ma socheze in ultimul an prin atitudinea lui si prin faptele lui. Mi-a aratat o latura a lui pe care nu o cunoasteam si cu care nu sunt dispusa sa traiesc. El nu intelege acest lucru si nu doreste sa divortam. Stiu ca pot sa depun cerere de divort la Judecatorie, dar trebuie sa aduc dovezi si martori care sa imi sustina cauza, iar eu chiar nu doresc sa implic pe nimeni in asa ceva. Nu doresc sa pun pe nimeni la mijloc, fie membru al familiei sau prieten. Asa ca, citind pe internet si discutand in stanga si in dreapta, am aflat ca mai exista varianta divortului prin instrainare. Daca exista instrainare in fapt intre cei 2 soti, unul din ei poate depune cerere de divort avand acest motiv. Cine mi ar putea da mai multe detalii? Trebuie sa aduc dovezi ca am fost instrainati, martori care sa sustina ca nu am stat impreuna in tot acest timp? Am inteles ca daca eu sunt cea care a produs instrainarea, divortul se declara din vina mea exclusiva. Nu ma deranjeaza acest lucru, imi doresc doar sa se termine totul. Iar daca in doi ani acest lucru este posibil fara prea multa tevatura, atunci eu sunt multumita. Mentionez ca nu avem copii sau bunuri in comun.

Astept raspunsurile voastre, cine imi poate da detalii mai multe, raman recunoscatoare. Multumesc
Răspunde
 22-09-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
daca mergeti la judecatorie oricum va trebuiesc martori. cautati sa-l determinati pe sot, sa mergeti sa div la notar

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 22-09-2014
Vizitator
In cazul divortului prin instrainare, trebuie sa am martori care sa sustina faptul ca nu am stat impreuna cu sotul meu in ultimii doi ani? Daca am acte doveditoare care arata acest lucru, am in continuare nevoie de martori?

In acest caz sunt in regula martorii si cred ca sunt suficienti oameni care ar putea sustine acest lucru, dar in cazul divortului din dorinta unuia dintre soti trebuie sa aduc martori care sa vorbeasca despre relatia noastra, ceea ce este practic imposibil. Noi nu ne discutam problemele in fata altor oameni si oamenii carora le am mai povestit asa, cate ceva, pe ici pe colo, nu vor dori sa vina sa sustina nimic in fata unei instante de judecata.

Iar in cazul in care nu reusesc sa mi conving sotul sa divorteze de comun acord, pentru ca sunt aproape sigura ca nu voi reusi, nu imi mai ramane nicio varianta?

Multumesc
Răspunde
 24-09-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
aduceti martorii la cererea instantei. ei pot fi si cei din familia dvs la divort. ei pot proba ca relatile dvs sunt compromise si casatoria nu poate continua si pot proba ca deja locuiti separat de x ani. si dovezile scrise- acte doveditoare vor constituii probe

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.