Forum avocaţi > Divort

Divort-cer custodia unui minor de d 1an si 4 luni

24-09-2014
Vizitator
Buna ziua!am nevoie urgent de un sfat! Ma numesc achirilei mirela am 20 d ani si sunt casatorita de 3 ani din care a rezultat un baietel de 1 an si 4 luni!tin sa precizez ca timp ca in tot acest timp de cand sunt casatorita am suferit multe batai si am fost maltratata de asa zisul sotul meu din cauza consumului de alcool in exces vorbe vulgare si batai crunte! De ceva timp am avut un contract d munca in germania unde am fost doar eu lasand minorul in grija tatalui si in tot acest timp am trimis bani acasa pentru a-mi intretine familia!comportamentul sotului meu fata de minor nu a fost unul favorabil deoarece il lasa singur in casa cu socrul meu d 63 d ani grav bolnav si el iesea in sat unde consuma bauturi alcoolice venind noaptea tarziu acasa! De doua luni d zile si-a gasitde munca in germania timp in care nu a trimis bani acasa pentru baiat ! De o luna de zile sunt in franta cu contract de munca in Franta. Tin sa punctez ca am plecat cu acordul lui lasand minorul in grija soacrei mele! Acum am avut curaj sa pot pune punct acestei relatii cerandu-i divortul si custodia baiatului sa-l pot sa-mi i-au baiatul cu mine deoarece poate fi crescut in conditii mai bune si intr-un mediu mai linistit!evident nu este deacord ! Ma ameninta ca n-o sa-mi mai vad copilul niciodata si ca ma da la abandon familiar! Va rog din suflet ajutati-ma ce pot sa fac sa-mi pot lua copilul!
Răspunde
 28-09-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
o sa trebuiasca sa va judecati cu sotul si pt asta trebuie sa apelati la un avocat

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.