Forum avocaţi > Divort

Divort

27-09-2014
Vizitator
buna seara asi dori sa bag divortul nu am mult timp de cand mam casatorit 2 luni ce ar trebui sa fac VA MULTUMESC FRUMOS
Răspunde
 08-10-2014

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Puteti divorta atat la notar, cat si la starea civila daca va intelegeti de comun acord.

Daca nu va intelegeti va trebui sa formulati actiune in instanta.

Ar fi indicat sa consultat un avocat pt a va fi explicati pasii de urmat si actele necesare pprecum si costurile fiecarei proceduri in parte.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 11-01-2015
Vizitator
buna ziua vreau sa divortez de sotul meu ...suntem casatoriti de 4 ani dic care a rezultat un copil in varsta de 3 ani ..el nu vrea sa divortam amiabil deoarece vrea copilul stam cu chirie si tin sa precizez ca nu a muncit 2 ani si acum munceste de un an aproximativ are daorii la mai multe banci ininte de casatorie este un jucator inrait al aparatelor si de cate ori consuma alcool ma jucneste foarte mult si ma ameninta ca daca divrtez imi va lua colilul deoarece eu a trebuit sa muncesc ca sa pot sa intretin copilul si pe el si munca care am facuto nu e una normala am facut videochat la un studio cu accte in regula cu carte de munca si el de aceea ma ameninta deoare ce imi spune ca nu am cum sa castig eu copilul deoarece citez sunt o parasuta si o panarama .....credeti ca pot castiga eu ca minoru sa stea la mine nu sa am custodie totala macar domiciliu copilului sa fie la mine???
Răspunde
 12-01-2015
Timisoara
0745528825
oana.butu@avocatbh.ro
www.avocatbh.ro
Buna Mihaela,

Este posibil sa obtii domiciliul minorului la tine atata timp cat poti face dovada veniturilor obtinute in mod legal si, de asemenea, a unui domiciliu stabil pe care sa il poti oferi minorului. Pentru a inainta actiunea de divort ar fi bine sa contactezi un avocat din orasul tau de domiciliu pentru a ti se explica procedura, documentele necesare si costurile aferente.

Av. Oana Daria Butu
Str. Proclamatia de la Timisoara
Nr. 5, Et. 2, Apart. 25
Timisoara, Jud. Timis

Tel.: 0745 528 825
E-mail: oana.butu@avocatbh.ro
Răspunde
 12-01-2015

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
In judecarea cerereii de stabilire a locuintei minorului instanta va tine seama exclusiv de interesul superior al copilului.

Prin prisma acestui deziderat va aprecia asupra conditiilor concrete de locuit, asupra persoanei care l-a crescut si educat pana acum, asupra oportunitatii de schimbare sau nu a locuintei, asupra posibilitatilor materiale de crestere (desi nu e un aspcet decisiv de vreme ce ambii parinti sunt obligati prin lege sa contribuie financiar la cresterea si educarea copilului).

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.