Forum avocaţi > Divort

Este posibila incredintarea copiilor minori catre tata?

06-10-2014
Vizitator
Buna ziua!Numele meu este Niculita si vreau sa inaintez divort sotului meucare pe perioadata casatoriei ma lovit de cateva ori si mi a adus nenumarate insulte, Ba mai mult mi a creeat impresia ca nu sunt capabila de nimic fara el. De cand i am spus ca vreau divortul ma ameninta cu moartea daca ii iau copii sau cum ca se sinucide, mai mult à sarit la gatul meu. Tin sa mentionez ca locuim in Londra, iar in tara nu mai avem o locuinta comuna. Eu nu am lucrat deloc pe perioada casatoriei acest lucru datorandu-se si geloziei lui. Va rog sa-mi spuneti daca ar fi posibil ca el sa castige copii din cauza faptului ca eu nu am deocamdata un loc de munca, pt ca ma ameninta ca imi va lua copii pt ca el are bani. Va multumesc anticipat!
Răspunde
 06-10-2014
Vizitator
Copiii nu-i va castiga niciunul dintre d-vs. in aceasta situatie pentru ca instantele acorda custodia ambilor parinti dupa noul cod civil -"exercitarea in comun a autoritatii parintesti".
Nu este suficient ca un parinte sa nu aiba loc de munca pentru a i se lua acest drept cu privire la autoritatea copiilor.
Cu alte cuvinte, in instanta veti obtine acelasi lucru pe care il obtineti si la divortul prin notariat. Probabil este mai bine sa mergeti la notariat decat in instanta ca taxele sunt mai mici si rezolvati in 30 de zile totul, rezultatul va fi acelasi.
Răspunde
 06-10-2014
Vizitator
Multumesc pt raspuns. Eu nu imi doresc ca el sa nu exercite drepturi parintesti asupra copiilor,problema este ca el nu vrea sa terminam totul la notariat,isi doreste sa ma termine luandu-mi copii,Ba mai mult imi spune ca va plati si pe judecator daca e nevoie si imi va demonstra ca voi pierde copilul.Citez ' voi decurge la cele mai perverse mijloace si iti voi demonstra ca fetele vor ramane la mine.' Credeti ca este posibil asa ceva? Asta ma sperie. Va Multumesc!
Răspunde
 06-10-2014
Vizitator
Nu este posibil asa ceva.. "vrajeli" cum se spune mai pe romaneste.
Răspunde
 08-10-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
daca aveti probe asupra tuturor aspectelor pe care le sustineti, ati putea obtine si custodie exclusiva...clar este nebun...vrea sa va omoare, vrea sa se sinucida...e nociva prezenta lui in viata copiilor

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 08-10-2014
Vizitator
Eu zic ca o amenintare cu sinuciderea o spune si persoana normala, la nervi, ca sa il impresioneze sau indoioseze pe celalalt care de obicei e cel care vrea sa rupa relatia. Deci eu n-as trage concluzia asa repede ca este "clar nebun" mai ales ca o asemenea afirmatie trebuie demonstrata cu expertiza in instanta, nu este suficient sa zica 1-2 martori c-ar fi nebun. Sunt de parere ca sansele sunt minime si in cazul asta, faptele nu par suficient de grave pentru custodie exclusiva, mai ales ca sigur au fost povestite cu o doza fireasca de subiectivism
Răspunde
 09-10-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
PENTRU AMENINTAREA CU MOARTEA, NEAPARAT SA-I FACA PLANGERE PENALA...o foloseste ulterior si in proces.
de acord ca o fi prezentat situatia cu o doza de subiectivism, dar omul care ameninta ca face o crima si se sinucide nu-i normal...mai mult, dupa cum descrie doamna, a savarsit deja o tentativa de omor, fiindca din ce descrie nu i-a "sarit la gat" ca s-o pupe...

Anton Natalia, zau ca nu inteleg, m-a ferit Dzeu sa am in jurul meu oameni care la nervi sa spuna ca se sinucid daca...

vorbele astea ascund tulburari nervoase...chiar atat de departe sa se ajunga cu teatrul, daca nu cumva omul chiar isi expune dorinta de sinucidere?

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.