Forum avocaţi > Divort

Divort cu copil minor si partaj

10-10-2014
Vizitator
Buna ziua.Apartamentul in care locuim este cumparat din vanzarea unei garsoniere detinute de parinti mei plus o diferenta dintru-n imprumut pentru nevoi personale facut pe numele lui ,dar in timpul casatoiei si pe care nu l-am achitat ,mai avem de platit inca 5ani.Mentionez ca in actul apartamentului suntem trecuti amandoi.Iar in tot acest timp de 6ani de casatorie eu am avut servici.Avem si o fetita de 3 ani si 4luni ,care a fost crescuta numai de mine.El vrea sa divorteze pentru ca de 1an si ceva este cuplat cu o colega de servici de care eu si toata familia lui si a mea stim,plus ca toata fabrica stie.A ajuns la violenta fizica si verbala de fata cu copilul.Ce ma sfatuiti sa fac?
Răspunde
 11-10-2014

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Imobilul este bun comun a sotilor cu o cota majorata pt dvs. Ratele platite in timpul casatorie se vor imparti tot in functie de contributia concreta a sotilor.

Chiar daca nu lucrati si munca in gospodarie si pt cresterea copilului va fi cuantificata.

Intai trebuie sa se desfaca casatoria si apoi se va pune problema partajului.

Incercati o rezolvare amiabila atat pe divort, cat si pe partaj.

Poate ar trebui sa consultati si un avocat care sa va explice ce demersuri aveti de facut, care sunt pasii concreti, sansele dvs si costurile la care sa va asteptati.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.