Forum avocaţi > Divort

Situatie destul de complicata...

28-10-2014
Vizitator
buna seara tuturor...numele meu este elena si as avea o intrebare destul de serioasa la care as dori daca este posibil sa primesc un raspuns...am in chirie un apartament repartizat de primarie la care platescchirie lunar 3960 lei vechi...tin sa precizez ca sant in divort si am doi copii majori dintre care unul este student...intrebarea mea este : dupa divort caruia dintre dintre soti ramane apartamentul si cui trebuie cerut asta tinind cont ca sotul este un alcoolist si nu a contribuit cu nimic niciodata atat la cresterea si educarea copiilor cat si la ceea ce priveste casa???....cu respect astept raspuns...multumiri.
Răspunde
 28-10-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
pe numele cui este contractul de inchiriere?

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 29-10-2014
Vizitator
contractul de inchiriere este pe numele la amandoi ...iar tot in contract este trecut si numele copiilor
Răspunde
 29-10-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
e destul de complicat. trebuie sa cereti sa vi se atribuie contractul catre dvs motivand cu situatia financiara dar si asa...

Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 29-10-2014
Vizitator
...pentru cat pare este totul de vazut tinand cont de faptul ca procesul de divort abia incepe...conducerea primariei (e din auzite) zice ca ramane in casa cine dovedeste ca veniturile ii permit sa achite suma ceruta...pana acum am achitat totul eu (ceea ce se poate dovedi)...orcum asteptam finalul...multumesc din suflet pentru raspuns....sa va fie bine !!!
Răspunde
 08-12-2014
Vizitator
Sotul meu este alcoolic si are diabet ,nu vrea sa ia pastile. Nu ne mai intelegem si vreau sa divortez .Avem un apartament propietate pe numele la amandoi. Legea il obliga sa vindem apartamentul daca el nu vrea? VA MULTUMESC.
Răspunde
 08-12-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
faceti partajul prin instanta. nimeni nu poate fi obligat sa ramana in indiviziune cu altcineva. ori ramane el cu imobilul si va despagubeste pt partea dvs sau invers, ori instanta da termen in care sa vindeti apartamentul si sa impartiti banii.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 09-12-2014
Brasov
0726108064
blnttunde@yahoo.com
Buna ziua... la actiune de divort aveti mai multe posibilitati:
1. prin instanta de judecata (acordul sotilor, colpa comuna sau culpa exclusiva)<
2. Pe calea notariala
Cu privire la partajarea apartamentului, proprietari fiind ambii soti, la fel va puteti intelege, prin incheierea unei tranzactii, sau unul dintre soti sesizeaza instanta de judecata cu partajarea bunurilor dobandite in timpul casatoriei. In functie de dorinta partilor, cat si de posibilitatile financiare, se poate partaja in natura; prin atribuire in favoarea unui dintre soti, urmand ca sotul celalalt (care nu ramane cu apartamentul) sa primeasca sulta valorica; sau se poate vinde de comun acord/ licitatie publica.

Avocat Balint Tunde - Baroul Braşov
Tel. 0726-108064
E-mail: blnttunde@yahoo.com
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.