Buna ziua tuturor. Divortez de sotul meu! Avem un copil de 11luni, un apartament obtinut in timpul casatoriei, o Intreprindere Individuala(la care sunt administrator), bunurile firmei(un utilaj), bani in contul firmei. Problema nr. 1: am dubla cetatenie (de R.Moldova si de Romania), divortand as vrea sa-mi fac mutatie la mama in Rep. Md., acolo imi pot creste copilul cel mai bine. Avand in vedere ca la trecerea unei granite mi se cere o procura pe copil din partea tatalui copilului, as vrea sa obtin in instanta, dreptul de a circula oriunde cu copilul, fara a-l mai cauta pe tatal, la o perioada de timp pt a-mi face o alta procura. Care e procedura in instanta si Cum ar trebui sa procedez pt obtine a-mi atinge scopul? Problema nr. 2: fiind unic administrator la Intreprindere Individuala, utilajul fiind cumparat de niste bani pe care ii aveam eu in contul personal.banii mi i-a dat mama mea, dar nu am vreun act care sa certifice acest fapt. Sotul meu avand un salar de 2000lei, fiind bugetar. Intrebarea este: cand ajungem la partaj, aceasta firma a mea, urmeaza sa fie "impartita"? Problema nr. 3: la cumpararea apartamentului, am primit toata suma de bani, de la mama mea. Inainte de a incheia actul de vanzare cumparare, am facut un act notarial, precum ca: mama mi-a donat suma de "n" euro pt a-mi cumpara apartamentul situat pe strada..., ma ajuta cu ceva acest act in instanta, pt a recupera suma donata de mama? Multumesc anticipat |
|