Forum avocaţi > Divort

Sotul vrea divorgul,eu nu vreau sa divortez

14-11-2014
Vizitator
Buna sunt Patricia,si sunt căsătorită de 2ani,ieri am primit hârtiile de la judecătorie cum ca vrea sa divortam,stăm in aceasi casa dormim separata si avem o fetita de un an. Eu nu vreau sa divortez,pentru ca îl iubesc si pentru ca Dumnezeu uraste despartirile.motiv de divorg pentru el a fost deosebit de comoda,acesta este motivul.caci eu nu sunt la fel de harnica precum mama soacra ci stau mai mult cu fetita mea care are unele probleme de sănătate. Nu stiu cum sa procedez,fapt ca nu am nici avocat ca bani nu am sa pot plati...el are avocat....nu stiu cum as putea răspunde la această scrisoare cum ca nu vreau sa divortez si nu sunt de acord. E mai mult mana soacrei,dar as avea nevoie poate de sfatul unui avocat sa mă indrume...multumesc
Răspunde
 17-11-2014
Brasov
0726108064
blnttunde@yahoo.com
Buna ziua
Formulati cerere de ajutor public judiciar, sa vi se desemneze un avocat din oficiu, cu care sa aveti posibilitatea sa discutati, sa formuleze apararile necesare in dosar.
Cererea tebuie formulata in scris, depusa la dosarul de divort, trebuie descrisa situatia Dvs financiara, si dovezile in acest sens.
Avocat Balint Tunde
Brasov, B-dul Iuliu MAniu, nr. 68, bl.3, sc. B, ap.11, Jud. Brasov
Tel. 0726108064

Avocat Balint Tunde - Baroul Braşov
Tel. 0726-108064
E-mail: blnttunde@yahoo.com
Răspunde
 30-01-2015
Vizitator
buna ziua sunt casatorita din 2006 de 2 ani sotul meu a parasit domiciliu si nu a mai da un semn de viata am 2 copii minori nu muncesc eu am intentat actele de divort dar el nu se prezinta ce pot face el de 2 ani nu a avut grija de copii si de facturi si tot ce inseamna casa si familie un sfat va rog multumesc
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.