Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Divort

Eu vreau divort, iar sotul ma ameninta ca imi ia custodia copilului minor

15-11-2014
Vizitator
Sunt casatorita de 3 ani am o fetita de 3 luni si ma gandesc serios sa divortez de sotul meu deoarece de cand am nascut este schimbat in rau. Cauta zilnic motiv de cearta, este nervos, ma jigneste si uneori se ajunge la bataie si copilul la fiecare cearta sau schimb de cuvinte devine agitat si plange. Uneori se poarta urat si cu copiul.il cearta si tipa la el. Ma ameninta ca daca dau divort imi ia copilul. El are 32 de ani si este pensionat pe caz de boala si handicap ia in jur de 600 lei. Stam in apartamentul soacrei si se bazeaza ca il ajuta mama lui cu copilul si o sa ii treaca apartamentul pe numele lui ca sa castige custodia copilului. Mama lui e si ea pensionara si are 60 de ani. Eu daca plec din casa care stau cu el ma intorc in casa parintilor unde locuieste doar un frate de al meu singur, deoarece parintii sunt plecati din tara la munca. Eu iau indemnizatie ptr crestere copil in jur de 700 lei plus alocatia copilului 200lei. Ma intereseaza daca el are vreo sansa sa castige custodia copilului. Mentionez ca din cauza problemelor de sanattate el uneori nu se poate ridica din pat cu zilele sau uneori cu saptamanile.
Multumesc anticipat.
Răspunde
 17-11-2014
Brasov
0726108064
blnttunde@yahoo.com
Buna ziua. In situatia in care sunteti hotarata asupra divortului, considerati ca aceasta casnicie este iremediabil vatamata, puteti intenta actiunea de divort, avand petit si de stabilirea domiciliului minorei la adresa Dvs. Tinand cont de varsta copilului, este vorba de un copil de 3 luni, care este dependent de mama din punctul de vedere al hranei dar nu numai, consider ca nu are nici o sansa sotul Dvs.
Avocat Balint Tunde
Brasov, B-dul Iuliu MAniu, nr. 68, bl.3, sc. B, ap.11, Jud. Brasov
Tel. 0726108064

Avocat Balint Tunde - Baroul Braşov
Tel. 0726-108064
E-mail: blnttunde@yahoo.com
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.