Forum avocaţi > Divort

Vreau cuscodia copilului

18-11-2014
AvatarBalauntescu lenuta gabriela
Vizitator
Sunt in italia cu fetita mea minora cand am plecat cu ea tatal a fost de acord sami dea semnatura dar acum nu mai vrea fetita in varsta de 4 ani este pe numele lui noi nu am fost casatoriti eu stau in italia cu viitorul sot nu lucrez nu am casa pe numele meu si nici acte vitorul meu sot sau concubin cum se spune ne intretine .si as vrea sal dau in judecata pe tatal fetite pentru pensie alimentara si cuscodie as putea castiga procesul inceput de mine ne avand aceste acte si nici in romania nu am casa nimic pe numele meu am doar domiciliul la tatal meu vitreg?? El nu lucreaza si sta cu parinti si alt frate deal lui.
Răspunde
 18-11-2014
Brasov
0726108064
blnttunde@yahoo.com
Buna ziua. Trebuie inregistrata actiune civila in instanta, ca in urma probatoriului administrat sa se stabileasca autoritatea parinteasca, locuinta minorei cat si pensia de intetinere in favoarea minorei. daca nu sunteti in tara, si nu va puteti ocupa de situatia legala a minorei, cel mai recomandabil este sa luati legatura cu un avocat, care in conditii de legalitate sa formuleze actiunea, respectiv sa va reprezinte in fata instantei de judecata.
Avocat Balint Tunde
Brasov, B-dul Iuliu Maniu, nr. 68, bl.3, sc. B, ap.11, Jud. Braşov
Tel. 0726108064
E-mail: blnttunde@yahoo.com

Avocat Balint Tunde - Baroul Braşov
Tel. 0726-108064
E-mail: blnttunde@yahoo.com
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.