Forum avocaţi > Divort

Violare de domiciliu

24-11-2014
Vizitator
Buna ziua,
Am si eu o problema si as avea nevoie de niste sfaturi daca se poate.

Parintii mei au divortat si in urma partajului a fost luata o decizie judecatoreasca prin care casa a fost impartita in mod egal.

Casa a fost impartita in asa fel incat ambi parinti au o iesire separata din imobil (respectiv prin fata curtii si spatele curtii).

Din motive personale nu am putut sa ne mutam in imobilul respectiv si s-a facut o delimitare a casei prin care nu se putea trece dintr-o parte in cealalata a casei.

Tatal meu nu a fost deacord cu acesta decizie judecatoreasca (mentionez ca tatalui meu i-a revenit partea din casa cu iesire prin spate) si el a ales sa construiasca fara voia mamei mele un gard prin care sa sa aiba acces la iesirea din fata casei.

Prin urmare am fost la sectia de politie sa ne insoteasca cineva sa rezolvam problema fara sa se intample vreun incident neplacut.(intentionam sa demontam gardul improvizat de tatal meu pe suprafata atribuita mamei mele).

Si am avut surpiza neplacuta sa mi se spuna ca daca incerc sa demontez ce a construit tatal meu am posibilitatea de a ma alege cu un dosar penal si legal trebuie sa fac o plangere.

Ce sfat imi puteti da ?
Răspunde
 25-11-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
da, trebuie plangere penala si separat daca nu reusiti sa-l convingeti, sa-i faceti actiune in instanta prin care sa-l obligati sa desfiinteze gardul

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 25-11-2014
Vizitator
Multumesc pentru raspuns.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.