|
26-11-2014 |
 | Oana Dumitru Vizitator |
| Buna ziua, am divortat amiabil la starea civila si urmeaza sa primim certificatele de divort. Eu am un apartament achizitionat inainte de casatorie. Dupa casatorie am scos un credit pe numele fostului sot la care eu nu sunt coplatitor(doar el e pe contract), cu care am renovat apartamentul. Acum..el are pretentia ca eu sa platesc in continuare ratele pana in 2021, dar mai mult decat atat vrea sa ii dau toate ratele din urma, adica aprox. 3 ani jumatate(38 luni). Si intrebarea mea este: din punct de vedere legal are dreptul sa imi ceara asta?..Multumesc anticipat! | |
|
|
|
04-12-2014 |
| inteleg ca acest credit a servit renovarii apartamentului care a fost si ramane al dvs...atunci el nu are de ce sa suporte cheltuielile cu renovarea bunului imobil al dvs | CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti) SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992 MAIL: av.mcimpean@gmail.com Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
| |
|
|
|
|
22-12-2014 |
| Creditul facut in timpul casatoriei reprezinta un pasiv comun, astfel ca trebuie sa suportati si dvs proportional plata acestuia.Ca sa nu mai spun ca toti banii au fost investiti in apartamentul dvs. Vi se pare firesc sa ramaneti cu un bun renovat si sotul cu datoriile ? | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
13-01-2015 |
 | McDana Vizitator |
| Buna ziua,numele meu este Dana,locuiesc in Germania,prin sentinta definitiva si irevocabila,instanta stabileste domiciliu fiului meu in varsta de 13 ani impreuna cu mine.In prezent am pierdut pasaportul fiului meu,am nevoie de acordul fostului sot pentru a solicita un nou pasaport?Va multumesc,o zi buna | |
|
|
|
13-01-2015 |
| Nu intereseaza daca baiatul locuieste sau nu cu dvs ci daca aveti custodie exclusiva sau comuna. Daca custodia e comuna va trebuie acordul sotului, daca nu va este suficienta hotararea de divort prin care v a fost incredintat minorul spre crestere si educare. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
14-01-2015 |
 | McDana Vizitator |
| Refuza total fostul sot sa-mi faca imputernicirea la notar,nu se poate comunica in nici un fel cu el,Ce e trebuie sa fac?Va multumesc pentru raspunsul d-vs,o zi buna | |
|
|
|
14-01-2015 |
| atunci trebuie sa faceti actiune in instanta. mai cautati pasaportul | CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti) SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992 MAIL: av.mcimpean@gmail.com Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
| |
|
|
|
|
15-01-2015 |
| Actiune in instanta care sa suplineasca consimtamantul tatalui. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
15-01-2015 |
 | McDana Vizitator |
| Bun seara,De ce acte trebuie sa fac dovada pentru actiunea in instanta,?Poate sa ma reprezinte un avocat?Va multumesc pentru sfatul si atentia d-vs O seara buna | |
|
|
|
15-01-2015 |
| aveti nevoie de hotararea prin care s-a stabilit domiciliul minorului la dvs, legalizata, mai aveti nevoie de copie certificat nastere minor si aveti nevoie si de un avocat care sa va conceapa actiunea si chiar sa va reprezinte in instanta, in vederea obtinerii acordului | CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti) SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992 MAIL: av.mcimpean@gmail.com Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
| |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |