Forum avocaţi > Divort

Fostul sot vrea sa ii platesc ratele din urma

26-11-2014
Vizitator
Buna ziua, am divortat amiabil la starea civila si urmeaza sa primim certificatele de divort. Eu am un apartament achizitionat inainte de casatorie. Dupa casatorie am scos un credit pe numele fostului sot la care eu nu sunt coplatitor(doar el e pe contract), cu care am renovat apartamentul. Acum..el are pretentia ca eu sa platesc in continuare ratele pana in 2021, dar mai mult decat atat vrea sa ii dau toate ratele din urma, adica aprox. 3 ani jumatate(38 luni). Si intrebarea mea este: din punct de vedere legal are dreptul sa imi ceara asta?..Multumesc anticipat!
Răspunde
 04-12-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
inteleg ca acest credit a servit renovarii apartamentului care a fost si ramane al dvs...atunci el nu are de ce sa suporte cheltuielile cu renovarea bunului imobil al dvs

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 22-12-2014

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Creditul facut in timpul casatoriei reprezinta un pasiv comun, astfel ca trebuie sa suportati si dvs proportional plata acestuia.Ca sa nu mai spun ca toti banii au fost investiti in apartamentul dvs. Vi se pare firesc sa ramaneti cu un bun renovat si sotul cu datoriile ?

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 13-01-2015
Vizitator
Buna ziua,numele meu este Dana,locuiesc in Germania,prin sentinta definitiva si irevocabila,instanta stabileste domiciliu fiului meu in varsta de 13 ani impreuna cu mine.In prezent am pierdut pasaportul fiului meu,am nevoie de acordul fostului sot pentru a solicita un nou pasaport?Va multumesc,o zi buna
Răspunde
 13-01-2015

Bucuresti
0723639378
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Nu intereseaza daca baiatul locuieste sau nu cu dvs ci daca aveti custodie exclusiva sau comuna.

Daca custodia e comuna va trebuie acordul sotului, daca nu va este suficienta hotararea de divort prin care v a fost incredintat minorul spre crestere si educare.

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 14-01-2015
Vizitator
Refuza total fostul sot sa-mi faca imputernicirea la notar,nu se poate comunica in nici un fel cu el,Ce e trebuie sa fac?Va multumesc pentru raspunsul d-vs,o zi buna
Răspunde
 14-01-2015

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
atunci trebuie sa faceti actiune in instanta. mai cautati pasaportul

Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 15-01-2015

Bucuresti
0723639378
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Actiune in instanta care sa suplineasca consimtamantul tatalui.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 15-01-2015
Vizitator
Bun seara,De ce acte trebuie sa fac dovada pentru actiunea in instanta,?Poate sa ma reprezinte un avocat?Va multumesc pentru sfatul si atentia d-vs O seara buna
Răspunde
 15-01-2015

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
aveti nevoie de hotararea prin care s-a stabilit domiciliul minorului la dvs, legalizata, mai aveti nevoie de copie certificat nastere minor si aveti nevoie si de un avocat care sa va conceapa actiunea si chiar sa va reprezinte in instanta, in vederea obtinerii acordului

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.