am 48 de ani. vreau sa divortez deoarece timp de 25 de ani sotul meu m-a terminat psihic cu comportamentul lui dur si nepasator. nu vrea sa vindem casa, imi spune mereu sa plec ptr ca mi nu imi mai convine viata. suntem separari de 4 ani, dar locuim in aceeasi casa.eu nu mai am servici ptr ca in 2006 am deschis o firma de care s-a ales praful prin 2010.am incercat sa imi gasesc un loc de munca , am trimis zeci de cv-uri dar mi se spune ca varsta ar fi o problema. nu am cu ce sa ma intretin , nici bani de mancare nu prea am.de multi ani in timpul casniciei am facut o depresie, cu anxietate si atacuri de panica destul de puternice pe care mai rau mi le-a alimentat.fac tratament, dar nu am siguranta ca-l pot lua in fiecare luna, in conditiile in care nu am un venit permanent, si nu am nici asigurare de sanatate, deci nu am posibilitatea de a lua reteta compensata. as dori sa stiu daca exista vreo posibilitate de ai cere o pensie de intretinere pana la gasirea unui loc de munca. va multumesc, si sper sa ma ajutati cu un sfat., ptr ca nu mai rezist psihic. |
|