|
03-12-2014 |
 | Ana Vizitator |
| Sotul meu a cerut divortul deoarece si a gasit o fosta prietena.Suntem casatoriti de 23 de ani,din casatorie nu au rezultat copii si nu avem bunuri deoarece el nu a muncit niciodata si nici pe mine nu ma lasat sa mi continui studiile si nici sa muncesc.Acum traiesc in casa unui vecin deoarece in urma unei certe cu tatal lui am fost nevoiti sa parasim casa.Acum 4 luni a plecat spunandu-mi ca pleaca la munca in afara dar dupa plecarea lui am gasit in calculator discutiile dintre el si fosta lui prietena din timpul liceului,la o luna dupa plecare a revenit cu dorinta de a divorta la notar,noi incheind casatoria in jud Hd nu am putu divorta noi locuind acum in jud Gl.El a deschis divort si a angajat avocat motivul este ca nu am avut,copii,ca paraseam foarte des domiciuliu conjugal,am sarit la bataie si cu cutitul la el.Eu am 1.36 cm si greutate 40 kg,el 1.75 si 98 kg.Nu am bani sa platesc avocat,el a lasat in casa doar 150 lei.Doresc sa merg la proces si sa demonstrez ca eu nu sunt de vina.Sunt singura,parintii sunt morti si mai am 2 surori una locuieste in Reghn a doua in Vulcan de unde sunt si eu.Locuiesc in jud Gl de 21 de ani.Pot cere instantei audierea martorilor la prima infatisare deoarece nu mi permit sa platesc transportul lor si pe al meu altadata?Doresc un sfat deoarece ma lasat fara ajutor si spunand minciuni.As putea sa i cer bani pina voi gasi ceva de munca?Multumesc! | |
|
|
|
04-12-2014 |
| imediat dupa ce primiti comunicarea cu citatia, depuneti intampinare prin care va aparati, propuneti probe, numiti martorii doriti cu adrese cu tot. numai dupa ce aveti consimtamantul instantei, puteti chema martorii la termen. | CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti) SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992 MAIL: av.mcimpean@gmail.com Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
| |
|
|
|
|
04-01-2019 |
 | Iulia Vizitator |
| Bună ziua ! Mi-as dori din suflet ca să mi se răspundă si mie la câteva întrebări de care nu m-am lamurit încă si nu stiu la ce pericole voi fi expusa ...Am 22 de ani si sunt căsătorită de 4 ani in urma căruia avem un copilas de 2 anisori . Eu si sotul meu nu ne-am inteles prea bine de la începutul relatiei dar totusi am continuat cu el deoarece l-am iubit mult un tot acest timp el a fost mereu agresiv impotriva mea si totusi nu mam despărțit de el si am mai dat nastere si copilului crezand ca o sa se schimbe si de unde ca nu a fost asa ..anul trecut am plecat in germania la munca trimisa de el si surorile lui si de acolo nu mam mai intors deoarece am fost plecata cu una dintre surori de ale lui si acolo neam certat cum faceam si acasa deoarece ea era foarte foarte dupa bani si eu nu puteam sa tin fraul cu ea si ma luat chear si la bataie , si am zis gata pana aici a fost . Ea a plecat acasa in tara si eu nu mam mai intors de frica lor . Copilul e la el si eu nu curajul nici macar sa merg sal vad . Am inteles ca a bagat la divort inca din toamna anului trecut ...si căci acuma la sfarsitul lunii va fi prima infatisare , nu am primit niciun fel de citatie nu am nici luat un avocat martori nu am ... cum mas putea apara sau ce ar trebui facut , sa ma prezint si fara avocat , nu stiu mai nimic despre aceste chestii , sar putea sa fi decazuta din drepturile parintesti ?? Va rog frumos daca ma poate lamuri cineva indiferent de pareri . Va multumesc ! | |
|
|
|
04-01-2019 |
 | Iulia Vizitator |
| Iulia a scris pe 04-01-2019: Bună ziua ! Mi-as dori din suflet ca să mi se răspundă si mie la câteva întrebări de care nu m-am lamurit încă si nu stiu la ce pericole voi fi expusa ...Am 22 de ani si sunt căsătorită de 4 ani in urma căruia avem un copilas de 2 anisori . Eu si sotul meu nu ne-am inteles prea bine de la începutul relatiei dar totusi am continuat cu el deoarece l-am iubit mult un tot acest timp el a fost mereu agresiv impotriva mea si totusi nu mam despărțit de el si am mai dat nastere si copilului crezand ca o sa se schimbe si de unde ca nu a fost asa ..anul trecut am plecat in germania la munca trimisa de el si surorile lui si de acolo nu mam mai intors deoarece am fost plecata cu una dintre surori de ale lui si acolo neam certat cum faceam si acasa deoarece ea era foarte foarte dupa bani si eu nu puteam sa tin fraul cu ea si ma luat chear si la bataie , si am zis gata pana aici a fost . Ea a plecat acasa in tara si eu nu mam mai intors de frica lor . Copilul e la el si eu nu curajul nici macar sa merg sal vad . Am inteles ca a bagat la divort inca din toamna anului trecut ...si căci acuma la sfarsitul lunii va fi prima infatisare , nu am primit niciun fel de citatie nu am nici luat un avocat martori nu am ... cum mas putea apara sau ce ar trebui facut , sa ma prezint si fara avocat , nu stiu mai nimic despre aceste chestii , sar putea sa fi decazuta din drepturile parintesti ?? Va rog frumos daca ma poate lamuri cineva indiferent de pareri . Va multumesc ! | |
|
|
|
04-01-2019 |
| Iulia a scris pe 04-01-2019: Bună ziua ! Mi-as dori din suflet ca să mi se răspundă si mie la câteva întrebări de care nu m-am lamurit încă si nu stiu la ce pericole voi fi expusa ...Am 22 de ani si sunt căsătorită de 4 ani in urma căruia avem un copilas de 2 anisori . Eu si sotul meu nu ne-am inteles prea bine de la începutul relatiei dar totusi am continuat cu el deoarece l-am iubit mult un tot acest timp el a fost mereu agresiv impotriva mea si totusi nu mam despărțit de el si am mai dat nastere si copilului crezand ca o sa se schimbe si de unde ca nu a fost asa ..anul trecut am plecat in germania la munca trimisa de el si surorile lui si de acolo nu mam mai intors deoarece am fost plecata cu una dintre surori de ale lui si acolo neam certat cum faceam si acasa deoarece ea era foarte foarte dupa bani si eu nu puteam sa tin fraul cu ea si ma luat chear si la bataie , si am zis gata pana aici a fost . Ea a plecat acasa in tara si eu nu mam mai intors de frica lor . Copilul e la el si eu nu curajul nici macar sa merg sal vad . Am inteles ca a bagat la divort inca din toamna anului trecut ...si căci acuma la sfarsitul lunii va fi prima infatisare , nu am primit niciun fel de citatie nu am nici luat un avocat martori nu am ... cum mas putea apara sau ce ar trebui facut , sa ma prezint si fara avocat , nu stiu mai nimic despre aceste chestii , sar putea sa fi decazuta din drepturile parintesti ?? Va rog frumos daca ma poate lamuri cineva indiferent de pareri . Va multumesc ! Buna ziua, situatia dvs. nu este prea roz!!! Angajati urgent un avocat care sa va reprezinte. Daca mijloacele financiare nu va permit, atunci fie va prezentati la termen si aratati care este situatia, fie trimiteti in scris datele dvs de contact si toate solicitarile dvs. insotite de acte doveditoare. Citatie nu ati primit si nici nu veti primi!!! ... mai mult ca sigur ca el a aratat in cererea de divort depusa ca nu mai stie nimic de dvs. si atunci nu are unde sa va trimita citatia. Dar, incercati sa aflati numarul de dosar accesand portalul instantei: www.portal.just.ro si urmand urmatorii pasi: intrati pe judecatoria in circumscriptia careia se afla ultimul domiciliu comun din tara , apoi treceti numele dvs. de familie sau numele lui. O alta modalitate de a afla numarul de dosar de divort este sa treceti direct in portal, in partea de sus dreapta, numele de familie. Cu putin noroc si rabdare , cautand dosare inregistrate la sfarsitul anului trecut, aveti sanse sa aflati numarul de dosar. Apoi dupa ce aflati numarul de dosar, scrieti un mail catre instanta respectiva, cu referire la numarul de dosar aflat, si expuneti clar si cat mai in detaliu situatia dvs. Datele de contact ale instantei le veti gasi tot acolo pe portal. Trimiteti eventual si o scrisoare la care sa atasati copie dupa contractul de munca al dvs. din strainatate. Faceti acest lucru cat mai urgent. Exista riscul ca sa se pronunte divortul si sotul sa obtina autoritate tutelara exclusiva asupra minorei si dvs. sa nu o mai puteti vedea. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
04-01-2019 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Iulia a scris pe 04-01-2019: Bună ziua ! Mi-as dori din suflet ca să mi se răspundă si mie la câteva întrebări de care nu m-am lamurit încă si nu stiu la ce pericole voi fi expusa ...Am 22 de ani si sunt căsătorită de 4 ani in urma căruia avem un copilas de 2 anisori . Eu si sotul meu nu ne-am inteles prea bine de la începutul relatiei dar totusi am continuat cu el deoarece l-am iubit mult un tot acest timp el a fost mereu agresiv impotriva mea si totusi nu mam despărțit de el si am mai dat nastere si copilului crezand ca o sa se schimbe si de unde ca nu a fost asa ..anul trecut am plecat in germania la munca trimisa de el si surorile lui si de acolo nu mam mai intors deoarece am fost plecata cu una dintre surori de ale lui si acolo neam certat cum faceam si acasa deoarece ea era foarte foarte dupa bani si eu nu puteam sa tin fraul cu ea si ma luat chear si la bataie , si am zis gata pana aici a fost . Ea a plecat acasa in tara si eu nu mam mai intors de frica lor . Copilul e la el si eu nu curajul nici macar sa merg sal vad . Am inteles ca a bagat la divort inca din toamna anului trecut ...si căci acuma la sfarsitul lunii va fi prima infatisare , nu am primit niciun fel de citatie nu am nici luat un avocat martori nu am ... cum mas putea apara sau ce ar trebui facut , sa ma prezint si fara avocat , nu stiu mai nimic despre aceste chestii , sar putea sa fi decazuta din drepturile parintesti ?? Va rog frumos daca ma poate lamuri cineva indiferent de pareri . Va multumesc ! Puteti verifica termenele acordate pe site-ul www.portal.just.ro. Va trebui sa va interesati de urgenta de stadiul dosarului, pentru a va putea formula apararile necesare, pentru formularea Intampinarii, cat si a Cererii reconventionale, daca este cazul. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
04-01-2019 |
 | Iulia Vizitator |
| Am reușit sa aflu numarul dosarului in care este scris doar data înregistrării divorțului 27.12.2018 si nimica altceva incerc sa trimit si email la instanță si o sa vad ce reusesc . Inca ceva daca a fost inregistrat in data de mai sus cam peste cat timp o sa se desfasoare prima înfățișare ... si daca trimit la instanta scrisoare si eu nu ma prezint se intampla ceva ? Multumesc inca o data , altfel nu m-as fi descurcat | |
|
|
|
04-01-2019 |
 | Iulia Vizitator |
| Iulia a scris pe 04-01-2019: Am reușit sa aflu numarul dosarului in care este scris doar data înregistrării divorțului 27.12.2018 si nimica altceva incerc sa trimit si email la instanță si o sa vad ce reusesc . Inca ceva daca a fost inregistrat in data de mai sus cam peste cat timp o sa se desfasoare prima înfățișare ... si daca trimit la instanta scrisoare si eu nu ma prezint se intampla ceva ? Multumesc inca o data , altfel nu m-as fi descurcat | |
|
|
|
04-01-2019 |
| Iulia a scris pe 04-01-2019: Am reușit sa aflu numarul dosarului in care este scris doar data înregistrării divorțului 27.12.2018 si nimica altceva incerc sa trimit si email la instanță si o sa vad ce reusesc . Inca ceva daca a fost inregistrat in data de mai sus cam peste cat timp o sa se desfasoare prima înfățișare ... si daca trimit la instanta scrisoare si eu nu ma prezint se intampla ceva ? Multumesc inca o data , altfel nu m-as fi descurcat Ideal ar fi sa angajati un avocat care sa va reprezinte. Este greu de presupus cand o sa fie primul termen de judecata. Depine foarte mult de anumiti factori ce tin de instanta de judecata si judecator. Este bine ca ati aflat numarul de dosar. Trimiteti cat mai urgent toate cele ce v-am spus in postarea de mai sus. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
05-01-2019 |
| La divorț reclamantul tb sa se prezinte personal. Poate fi reprezentat de avocat doar dacă face dovada reședinței in străinătate. Pana la prima înfățișare trec minim 3 luni de la depunerea acțiunii. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
05-01-2019 |
| Buna ziua, Daca sunteti plecat din tara , ar trebui sa depuneti la dosar copie dupa contractul de munca al dvs. din strainatate, pt a face dovada imposibilitatii de prezentare Indicat ar fi sa apelati la un avocat care sa va reprezinte interesele, mai ales ca sunteti plecat din tara si nu va puteti prezenta la fiecare termen de judecata. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. Avocat Roxana Dumitru, tel. contact 0762.633.618, mail avroxana_dumitru@yahoo.com | |
|
|
|
|
06-01-2019 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Iulia a scris pe 04-01-2019: Iulia a scris pe 04-01-2019: Am reușit sa aflu numarul dosarului in care este scris doar data înregistrării divorțului 27.12.2018 si nimica altceva incerc sa trimit si email la instanță si o sa vad ce reusesc . Inca ceva daca a fost inregistrat in data de mai sus cam peste cat timp o sa se desfasoare prima înfățișare ... si daca trimit la instanta scrisoare si eu nu ma prezint se intampla ceva ? Multumesc inca o data , altfel nu m-as fi descurcat Divortul se poate judeca si in lipsa dvs., ina ar fi indicat sa va formulati aparile necesare fie prin avocat, mandatar sau personal. Trimiteti un inscris la instanta prin care sa precizati adresa unde doriti sa vi se comunice actele de procedura, iar ulterior formulati Intampinarea in termenul legal. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
08-01-2019 |
 | Iulia Vizitator |
| Multumesc din suflet pentru sfaturile acordate ...o sa fac exact ce mi sa spus | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |