Forum avocaţi > Divort

Divort cu nevasta insarcinata

10-12-2014
Vizitator
Buna ziua!ma numesc vasi s am si eu o problema.sotia mea a ramas gravida de 3 luni si au inceput problemele.eu am vb cu ea si i am zis sa facem un credit prin prima casa sa ne luam o casuta pe care neo permitem si o sa o mai punem noi la punct dar ea nu vrea doar apartament in oras sau casa in oras ceea ce nu ne putem permite sau sa stam la părintii ei unde locuim si in prezent.eu nu mai vreau sa stau la ai ei pt ca nu ma simt deloc bine si nu sunt in largul meu.daca vreau sa dorm vine unu sau altul si tranteste pe usi,dimineata pe la 5 imi umbla prin camera si tot asa.i_am zis ca daca nu vrea să ne luam casuta noastra eu nu ai stau la ai ei si divortez pt k Alta solutie n este.ma intereseaza sa stiu daca divorte si dupa asta imi iau casa singur o sa pot sa lupt pentru ca,copilasul sa stea cu mine dupa ce creste putin?si cam de la ce varsta ar fi posibil lucrul asta?eu k iubesc si nu as vrea sa ne despartim dar i am zis ca la ai ei nu mai stau.
Răspunde
 10-12-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
ca tata aveti sanse minime sa va fie "incredintat minorul"(custodia este comuna,domiciliul minorului stabilit la mama) mai ales atat de mic. trebuie sa discutati cu sotia dvs si sa vedeti ce aveti de facut: daca va iubeste si iubeste copilul si vrea ca acesta sa aiba si tata, atunci sa-si ia lucrurile si sa va urmeze daca nu...atunci puneti in practica intetia dvs de divort:( desi suna f rau...un copil nenascut deja sa fie condamnat sa creasca fara tata

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 22-12-2014

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Eu consider ca daca exista afectiune reciproca si daca urmeaza sa deveniti parinti - situatie care va va complica si mai mult viata, desi este cel mai frumos si emotionant moment din viata - trebuie sa gasiti o cale comuna si sa va rezolvati problemele.

Sa aveti in vedere si situatia speciala in care se afla sotia si faptul ca emotivitatea foarte crescuta o pot face sa ia decizii gresite.

Cert este ca nu va puteti parasi copilul nenascut. Eu asa gandesc....cat despre un eventual divort....se poate pronunta, se va stabili o custodie comuna dar locuinta copilului va fi la mama cel putin pana la 3 ani. Ganditi-va la copilul dvs si la faptul ca cel mai bine si normal creste langa parintii lui.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 02-01-2015
Vizitator
M_am certat cu nevasta si m_am mutat la părintii mei si dupa cateva zile mi_a trimis mesaj ca a băgat deja actele de divort si ca o sa primesc sentinta acasa.Nu stiu daca sa o cred sau nu.Dar e posibil sa fi facut asta fiind încurajată de mama si de sora ei pe care nu le suport si care ne_au stricat toata căsnicia fara ca nevasta mea sa isi dea seama.Nu stiu cum sa procedez sa fie bine pentru ca o iubesc si o sa vina si copilasul si sincer pentru mine e tot ce imi doream.pur si simplu ma distruge psihic si nu stiu ce sa fac.incerc sa ma obisnuiesc cu ideea ca pe ea o sa o pierd si sa ma împac cu ideea asta dar ca o sa imi vina copilasul si o sa stea separat de mine nu pot sa ma împac cu asta si nu stiu ce sa fac.
Răspunde
 03-01-2015

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Verificati portalul instantei de la ultimul domiciliu pt a verifica daca s-a depus actiunea de divort.

Oricum actiunea va fi comunicata catre dvs si aveti la dispozitie 25 de zile pt a face intampinare, eventual cerere reconventionala (daca aveti si dvs pretentii fata de actiunea ei - de ex sa se desfaca divortul din culpa ei, sa vaeti un program de vizitare a minorului etc).

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.