Forum avocaţi > Divort

Sentinta divort

18-12-2014
Vizitator
Buna ziua.Dupa divort mi-am pastrat numele din timpul casatoriei. Acum am nevoie de diploma pe care figureaza numele meu de fata. Problema mea este ca din sentinta de divort nu reiese numele meu de fata. Cum pot dovedi ca eu sunt,avand in vedere ca certificatul de casatorie nu mai e valid?.Multumesc
Răspunde
 22-12-2014

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Poate ar trebui indreptata eroarea/omisiunea din sentinta de divort, in sensul de a se mentiona expres numele de fata la care ati revenit ca urmare a desfacerii casatoriei.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 23-12-2014
Vizitator
multumesc pentru raspuns,insa se pare ca nu s-a inteles. Eu mi-am pastrat numele din timpul casatoriei si tocmai aici e problema.
Răspunde
 23-12-2014

Bucuresti
0723639378
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Pai si nu scrie in sentinta de divort ca va pastrati numele ?

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 24-12-2014
Vizitator
in sentinta este specificat faptul ca imi pastrez numele sotului,dar nu apare nicaieri numele de fata. Cu ce pot dovedi ? De la primarie mi-au scris in certificatul de casatorie ,la mentiuni, cum ca s-a desfacut casatoria prin sentinta nr.... si ca-mi pastrez numele sotului. Intrebarea mea este daca pot folosi certificatul de casatorie ? Am nevoie de diploma de studii pentru a lucra in strainatate si aceasta este pe numele de fata. Va multumesc.
Răspunde
 27-12-2014

Bucuresti
0723639378
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Daca scrie ca va pastrati numele sotului, atunci va legitimati cu acest nume in cartea de identitate in baza sentintei de divort.

Diploma de studii ramane pe numele de fata (pe care il dovediti cu certificatul de nastere). Nu aveti cum sa modificati diploma de studii pt ca acela era numele pe care il aveati la data la care ati absolvit.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-12-2014
Vizitator
Multumesc pentru raspuns. Nu m-a lamurit nimeni pana acum in acest sens.Deci este de ajuns sentinta de divort si cartea de identitate? Acel certificat de casatorie ,chiar daca are acea mentiune , nu mai e valabil? mutumesc inca o data.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.