Forum avocaţi > Divort

Divort

13-03-2013
Vizitator
Sunt casatorida din anul 2001,din 2011 nu mai stam impreuna,eu am plecat in italia,aici stau cu un barbat cu care am facut o fetita...vreau sa inaintez divortul...trebuia sa o fac inainte sa nasc fetita dar nu am avut bani...sunt probleme la divort ca am facut fetita cu un alt barbat in timp ce sunt casatorita?
Răspunde
 15-03-2013
Vizitator
Nu o sa aveti probleme in instanta, mai ales daca nu aveti copii minori de impartit.

Insa, mai bine divortati la un notariat. Divortul in instanta este recomandat doar cand unul dintre voi nu vrea sa divorteze si nu pare sa fie cazul.

Divortul la notariat este mai ieftin decat in instanta si dureaza mult mai putin. Daca nu sunteti sigura si credeti ca o sa intampinati probleme, puteti sa angajati un avocat sa va reprezinte si la notariat.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.