Forum avocaţi > Divort

Dupa divort care sunt drepturile mele ca tata/locuim in Anglia

29-12-2014
Vizitator
Buna ziua
Problema mea poate fii un pic mai complicata deoarece locuiesc /locuim in Anglia.
Sunt tatal unui baiat de 2 ani si fosta mea sotie a decis sa divorteze si dupa pronuntarea divortului (care a avut loc in Anglia pe 23 Decemberie 2014) am inceput sa am probleme imi a vizita copilul.Avem o propietate comuna pe care am decis cand am aflat ca Vrea sa divorteze sa o las fostei sotii.Problemele apar acum cand totul este finalizat.Ea refuza sa Ma mai lase sa intru in casa pe care o detinem impreuna pe motiv ca daca Vreau sa imi vad copilul sa nu mai vin sa stau cu el in "casa ei"
Ca sa fiu clar ,propietatea inca ESTE si pe numele meu si de fapt este platita din contul meu lunar.
Vreau sa stiu care sunt drepturile mele legale tinand cont ca ea a inceput sa Ma ameninte ca Ma da in judecata pt ca se simte hartuita de prezenta mea .Mama ei a decis sa II fie alaturi in aceste momente si ea este cea care va face o marturie impotriva mea.
Sunt debusalat de Ce pot sa fac ca sa demonstrez de drepturile mele.
Aici totul legat de avocati pur si simplu nu are sens.
Multumesc anticipat
Răspunde
 29-12-2014

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Dvs va supuneti in totalitate legii din Anglia, atat pe aspectul exercitarii autoritatii parintesti cat si in materia partajului.

De aceea opiniile noastre nu va pot ajuta foarte mult, ci va trebui sa discutati cu avocatii britanici.

In urma procesului de divort nu s-a stabilit si cum se exercita custodia asupra minorului? Nu aveti si un program de vizitare stabilit ? Cred ca inca sunteti in termenul de a ataca decizia de divort....repet nu cunosc exact procedurile de acolo.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 29-12-2014
Vizitator
Dupa legea Angliei se presupun ca divortul este amiabil si este acordat fara retineri.
Intelegerea a fost verbala fara martori/notar si ar trebuii sa Ramana Asa pana Ce una din parti incalca intelegerea.Sincer nu STIU decat ce am mentionat mai sus.Totodata vreau sa stiu daca mi.am pierdut drepul de a intra in casa mea.
Răspunde
 29-12-2014

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
De unde sa stim noi ? A vizat intelegerea dvs si acest imobil?

Conform legilor de la noi nu v-ati fi pierdut dreptul asupra locuintei, decat daca faceati partajul.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.