|
03-01-2015 |
 | Vizitator Vizitator |
| am fost casatorita cu sotul meu timp de 5 ani si 6 luni din aceasta casatorie a rezultat un copil care acum are 5 ani ,,,in luna noiembrie 2014 am intentat divortul pe motiv ca era violent si avea probleme cu alcoolul ,,,el este plecat din tara si nu vrea sa faca procura cum ca este de acrd sau sa semneze cererea de divort ,,,nu este de acord darl vrea custodia fetitei ,,,,ce ma sfatuiti sa fac ,,,,Se poate judeca in lipsa lui,,,tin sa mentionez ca din luna septembrie el nu sa ingrijit si nu sa implicat deloc in cresterea si educatia copilului | |
|
|
|
04-01-2015 |
| Da, se poate judeca si in lipsa lui. Slabe sanse sa obtina incredintarea minorului, mai ales daca aveti un avocat bun, care va sti cum sa conduca procesul si sa intoarca toate probele in favoarea dvs. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
04-01-2015 |
 | Roxana Vizitator |
| Slabe sanse sa obtina incredintarea minorului, insa si sansele dvs sunt slabe sa o obtineti.. regula este custodia comuna. Cel mai probabil veti obtine stabilirea domiciliului minorului la dvs, ceea ce ati putea face si la notariat daca sotul ar fi de acord. | |
|
|
|
04-01-2015 |
| Speta dvs nu este una foarte clara pt a da noi acum sentinte definitive. Este adevarat ca exercitarea autoritatii parintesti se face in comun de catre ambii parinti ca si regula, insa - ca orice regula - suporta si exceptii. Si daca veti reusi sa dovediti in instanta ca tatal nu se ocupa si nu se implica in cresterea si educarea minorei, ca nu comunica cu dvs desi dvs ati incercat in nenumarate randuri, ca este plecat de foarte mult timp sau pentru foarte mult timp din tara, eventual nici nu se prezinta in dosar etc atunci aveti sanse sa castigati o custodie exclusiva. Mult succes si nu mergeti fara a fi asistata de un avocat specializat. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
04-01-2015 |
 | 90
|
| dar daca as obtine stabilira domiciliului la mine as pute iesi din tara cu minorul ,,,, | |
|
|
|
04-01-2015 |
 | 90
|
| eu un avocat lam angajat in momentul cand am inaintat actele ,dar sotul meu nu numai ca nu este de acord cu divortul dar nu si-a luat nici un avocat ,el prin urmare are domiciliul stabil in anglia si nu se va prezenta la procese | |
|
|
|
04-01-2015 |
| Este obligatoriu sa isi aleaga domiciliul in Romania pt comunicarea actelor, daca are resedinta in strainatate. Doar daca aveti custodie exclusiva puteti iesi din tara cu minorul fara a avea nevoie de procura. Avocatul angajat si platit de dvs are obligatia sa va informeze si sa va raspunda la aceste intrebari pt ca de asta este platit. Este anormal ca dvs sa cautati raspunsul pe forumuri pe net, fara suparare. Trebuie sa stiti ca aveti drepturi si avocatul are obligatii. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
04-01-2015 |
 | 90
|
| avocata mi-a spus ca este imposibil sa pot obtine custodia exclusiva ,si ca se va obtine custodia comuna | |
|
|
|
04-01-2015 |
| Schimbati dna avocatul care nu lupta pt ceea ce va doriti dvs ci pt ceea ce este mai comod. Custodie comuna obtineati si dvs daca va prezentati fara avocat. Este adevarat ca - la intrarea in vigoare a codului civil instantele au mers aproape exclusiv pe custodie comuna - dar in ultimul an au aparut tot mai des spete in care s-a dispus custodie exclusiva (in anumite conditii, parte enumerate de mine anterior). | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |