Forum avocaţi > Divort

Vreau sa divortez, sotul sta deja in alta locuinta

09-01-2015
Vizitator
Buna ziua,
In 2013 pe 5 aprilie, am aflat ca sotul are o viata dubla pur si simplu, nu doar o aventura, care dureaza deja de foarte multi ani, exact nu stiu, dar se apropie de 10 banuiesc.
Din 4 iulie 2013, s-a mutat in alta locuinta de atunci nu am vorbit deloc.
Acum un an i-am comunicat prin mesaj ca vreau sa divortez, deoarece nu raspunde la telefon.
Pe 2 ianuarie 2015 l-am sunat tot nu raspunde desi am numarul corect, i-am trimis mesaj, insa nu am cum sa il contactez, nu mi se pare o varianta demna sa alerg dupa el, la liceul unde lucreaza ca profesor, amanta lui fiind directoare acolo.
Eu doresc doar sa divortez, sa fac partajul sa imi vad de viata mai departe.
Cum pot sa fac asta cat mai repede? Inainte de a pleca cand s-a pus problema divortului, el a propus sa mergem la notar, acum nu stiu de ce nu mai doreste asta si nu e relevant pt mine.
Doresc sa divortez si atat, as accepta si varianta cu vina oricui, de la a mea , a ambilor, orice doar sa scap.
Va multumesc, daca puteti sa imi dati un raspuns.
Răspunde
 09-01-2015
Vizitator
Aura a scris pe 09-01-2015:
Buna ziua,
In 2013 pe 5 aprilie, am aflat ca sotul are o viata dubla pur si simplu, nu doar o aventura, care dureaza deja de foarte multi ani, exact nu stiu, dar se apropie de 10 banuiesc.
Din 4 iulie 2013, s-a mutat in alta locuinta de atunci nu am vorbit deloc.
Acum un an i-am comunicat prin mesaj ca vreau sa divortez, deoarece nu raspunde la telefon.
Pe 2 ianuarie 2015 l-am sunat tot nu raspunde desi am numarul corect, i-am trimis mesaj, insa nu am cum sa il contactez, nu mi se pare o varianta demna sa alerg dupa el, la liceul unde lucreaza ca profesor, amanta lui fiind directoare acolo.
Eu doresc doar sa divortez, sa fac partajul sa imi vad de viata mai departe.
Cum pot sa fac asta cat mai repede? Inainte de a pleca cand s-a pus problema divortului, el a propus sa mergem la notar, acum nu stiu de ce nu mai doreste asta si nu e relevant pt mine.
Doresc sa divortez si atat, as accepta si varianta cu vina oricui, de la a mea , a ambilor, orice doar sa scap.
Va multumesc, daca puteti sa imi dati un raspuns.
p.s. am un copil dar are 28 de ani, eu am 50 sotul 51.
Răspunde
 09-01-2015

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
imi pare rau pt dvs, acum o sa trebuiasca sa faceti actiunea de divort si partaj, actiune care se va judeca in instanta. angajati-va un avocat din orasul dvs

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 12-01-2015

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Ca sa va rezolvati rapid problema (daca nu aveti copii minori din casatorie) singura varianta acceptabila este notarul sau starea civila. Insa va tb sa incercati - trecand peste orgolii - sa va contactati sotul si sa purtati o discutie civilizata ca doi oameni maturi.

Costurile de timp si in bani sunt mai mari in instanta de judecata si va sfatuiesc sa epuizati toate varintele de rezolvare amiabila inainte de a ajunge in instanta.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 30-06-2017
Vizitator
Buna seara. va rog sa ma ajutati, vreau sa divortez dar nu stiu cum sa dau de el. ce pot face?? multumesc anticipat
Răspunde
 01-07-2017

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Irina a scris pe 30-06-2017:
Buna seara. va rog sa ma ajutati, vreau sa divortez dar nu stiu cum sa dau de el. ce pot face?? multumesc anticipat

Buna ziua,
aratati in actiune care a fost ultimul domiciliu comun si mentionati ca la acest moment nu mai cunoasteti unde se afla.
Va trebui sa-l citati prin mica -publicitate, la ziar.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 01-07-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Irina a scris pe 30-06-2017:

Va trebui formulata actiunea de divort la instanta pe a carei raza teritoriala se afla ultimul domiciliu comun al sotilor, iar in cazul in care sotii nu au avut un domiciliu comun, instanta competenta este cea pe a carei raza teritoriaza domiciliaza paratul. Daca nu cunoasteti domiciliul paratului, veti depune actiunea la instanta pe a carei raza terittoriala domiciliati dvs.
Puteti divorta in lipsa paratului, insa acesta va trebui citat prin publicitate si i se va desemna un curator care sa-i apere interesele.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 04-07-2017

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
După ce depuneți acțiunea de divorț puteți face o cerere la Direcția Evidența Persoanei pentru a afla actualul domiciliu al pârâtului, instituție care va trimite răspunsul direct la dosar. Dacă nu și-a schimbat domiciliul, urmează să fie citat la locul ultimului domiciliu comun, la ușa instanței și prin mica publicitate. De asemenea, instanța va desemna un curator special (dintre avocații baroului de pe raza instanței) care să apere interesele pârâtului. Onorariul curatorului va fi plătit de dvs.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.