Forum avocaţi > Divort

Numele copilului

17-01-2015
Vizitator
Buna ziua.sunt in divort cu nevasta însărcinată si a imi spune ca nu vrea să treacă copilul pe numele meu cand va naste iar eu stând intr_o alta localitate nu prea am cum sa aflu data exactă cand va naste pentru a fi prezent la spital.as dori sa imi spuneti cum ar trebui sa procedez pentru ca,copilul sa imi poarte numele.sa nu ii accept divortul pana se naste copilul sau ce sa fac?
Răspunde
 17-01-2015

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
tergiversati cu divortul ca poate naste intre timp si poate revine la ganduri mai bune si renunta la ideea de divort.
oricum puteti face un proces prin care sa va fie recunoscuta paternitatea, apoi sa fiti trecut in certificatul de nastere ca tata.
daca veti fi trecut ca tata, veti avea si o serie de responsabilitati fata de copil, cum ar fi plata pensiei alimentare.

poate sotia stie ceva ce dvs nu stiti, poate copilul nu este al dvs

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 17-01-2015
Vizitator
Stiu ca voi avea mult mai multe responsabilitati dar nu e nici o problema pentru ca mi_am dorit foarte mult acest copil si eu l_am facut din foarte multa dragoste asa ca orice pret nu ar fi prea mare ca sa il vad bine si sa aiba tot ce isi doreste.de aceea imi si doresc sa fie pe numele meu pt ca sunt tatăl lui si asa va ramane chiar daca nevasta e răutăcioasă si ma ameninta ca nici macar nu o sa vad copilasul.
Răspunde
 18-01-2015

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
din moment ce obtineti hotarare prin care se recunoaste paternitatea, certificatul de nastere se modifica, aparand numele dvs, atunci puteti face o noua actiune in instanta pt stabilirea relatilor personale cu minorul - program de vizita complex. poate sotia doar sa va ameninte dar sa nu se ajunga pana la proces/e

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.