Asupra unei custodii exclusive nu cred ca veti avea dreptul, ci doar sa fie stabilita locuinta minorului la dvs. Exercitarea autoritatii parintesti se va face insa in comun de catre dvs in calitate de parinti. Cred ca ar trebui sa cantariti foarte bine decizia dvs in legatura cu un eventual divort stiut fiind faptul ca nasterea unui copil perturba destul de mult viata de cuplu si a familiei, insa daca exista resursele afective si disponibilitate reciproca se poate trece peste un impas de acest gen. Apoi legat de partaj, acesta va avea in vedere bunurile dobandite in comun in timpul casatoriei. Nu veti avea dreptul asupra imobilului proprietate personala a sotului, ci doar un drept de creanta in cuantum de 1/2 din valoarea eventualelor imbunatatiri aduse acestuia in timpul casatoriei. Bunurile mobile fac parte din masa partajabila si vor fi impartite intre soti (recomandarea mea este sa se faca amiabil acest lucru). |
Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient |
|
|