Forum avocaţi > Divort

Divort

26-01-2015
Vizitator
ma numesc elena am 40 de ani .22 de ani de casnicie ,doi copii unul de 21 si respectiv14 stau de cand m- am casatorit in casa parintilor sotuli meu am facut investiti in aceasta casa ,de la schimbat usi sii gemuri ,am modificat casa si am si construit anexe ,cum ar fi baie bucatarie holuri legate de casa sacrilor .noi nu avem nicii un act de propietate mai taeieste doar tata socru ,mama soacra e moarta de 16 ani ,sotul meu mai are o sora .vreau sa mi spuneti daca eu divortez de sot am dreptull la o parte din acea casa dupa o casnicie de 22 de ani mentionez ca sotul meu este foarte violent cu toatafamilia inclusiv tatal sau are cateva reclamati la politie si vreo doua internari le un spital de pshiatrie in toti acesti ani am avut servici amandoi am avut aproape acelasi venit care sunt sansele ca eu sa pot divorta mai repede si ce pot obtine din aceasta situatie
Răspunde
 26-01-2015
Bucuresti

din ce povestiti, nu prea aveti nici un drept. Ati avea un drept de creanta in masura in care puteti demonstra cu acte, ca parte din veniturile dv au fost investite in acel imobil. Dupa decesul socrului bunurile decedatului vor fi impartite in mod egal intre frati-copiii decedatului. Nici la aceasta mostenire nu aveti nici un drept.

Răspunde
 26-01-2015

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Ar trebui sa va judecati cu socrul dvs pt a obtine ceea ce ati investit in imobilul lui (drept de creanta prescriptibil in 3 ani de la data efectuarii imbunatatirilor). Aveti dreptul asupra bunurilor dobandite in comun cu sotul in timpul casatoriei.

Cel mai rapid divortati la notariat cu conditia ca ambii soti sa fie de acord, inclusiv pe aspectele privind minorul.

Daca sotii nu sunt de acord cu desfacerea casatoriei, atunci va trebui sa mergeti in instanta.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.