Forum avocaţi > Divort

Am divortat

26-01-2015
Vizitator
Am divortat. Cu acte in regula. Din luna noiembrie nu mai am obligatii familiare. In timplul casatoriei, sotul meu a lucrat in strainatate timp de 6 ani in timp ce eu am lucrat in tara.Acuma dupa divort vrea sa ma dea in judecata ca el a facut bani in strainatste si ii vrea inapoi. Vreau sa specific, ca a lucrat la negru in toata perioada si nu are acte de unde au provenit banii.Ce sanse are sa castige? Multumesc.
Răspunde
 26-01-2015

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
daca nu poate sa dovedeasca veniturile, nu are sanse desi ar fi dovezi si chitantele de la western union, moneygram...
ce doreste de fapt, partajul, aveti bunuri de impartit?

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-01-2015
Vizitator
Buna. Fostul sot considera ca i-am tocat banii pe care i-a trimis din strainatate. El a trimis banii prin banca folosind contul unui prieten comun. E posibil sa fie aceasta o proba viabila? Multumesc.
Răspunde
 27-01-2015

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
doar un inceput de proba....nu suficient de elocventa dar totusi daca vom pune la socoteala si eventuale marturii ale amicului prin care trimetea banii...
trebuie sa fie o portita si pt dvs.
nu cunosc cazul ca v-as fi spus clar ce este de facut

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 29-01-2015

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Sotii isi datoreaza reciproc intretinere in timpul casatoriei.

Nu va faceti probleme pt ca nu poate sa va pretinda acesti bani.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 04-02-2015
Vizitator
Am divortat in tara fostului sot si nu stiu daca este valabil divortul. daca este valabil ce trebuie sa fac pentru a obtine un certificat de divort.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.