Forum avocaţi > Divort

Buna ziua

06-02-2015
Vizitator
am nevoie de cateva informatii daca este cineva in cunostinta de cauza... parintii mei nu mai locuiesc impreuna de aproximativ 5 ani, mama mea fiind plecata din tara. ea s-a hotarat sa depuna actele de divort, intrebarea este: poate sa faca acest lucru fara sa vina in tara?

si as mai avea o intrebare: daca tatal are credite bancare, iar divortul este finalizat, exista riscul ca mama mea sa mai fie implicata in vreun fel? ma refer la fatul ca fiind divortati vor trebuii sa imparta absolut orice au dobandit in timpul casatoriei*(Precizez ca acel credit este doar al tatalui) .... va rog daca cineva imi poate da un raspuns cat mai sigur. MULTUMESC!
Răspunde
 06-02-2015
Brasov
0726108064
blnttunde@yahoo.com
Buna ziua... exista posibilitatea divortului si fara prezenta mamei Dvs in fata instantei de judecata. In aceasta situatie va fi reprezentata printr-un avocat mandatar, care are posibilitatea formularii actiunii de divort, depunerii si sutinerii in fata instantei de judecata. Dupa obtinerea sentintei de divortau posibilitatea sa stinga comunitatea de bunuri dobandite in timpul casatoriei.
Cu stima

Avocat Balint Tunde - Baroul Braşov
Tel. 0726-108064
E-mail: blnttunde@yahoo.com
Răspunde
 06-02-2015
Vizitator
am inteles :) va multumesc frumos o zi placuta :)
Răspunde
 08-02-2015

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Mama trebuie sa faca dovada resedintei legale in strainatate si astfel va putea fi reprezentata si nu va fi necesara prezenta dansei in fata instantei de judecata.

Daca face dovada separarii in fapt mai lunga de 2 ani va putea sa obtina relativ usor divortul.

Creditul contractat in timpul casatoriei (chiar daca este doar pe numele tatatui) este o datorie comuna daca a fost facut pentru nevoile curente ale casatoriei. Asta inseamna ca el trebuie sa faca obiectul unui partaj in cadrul careia ar trebui implicata si banca.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.