Forum avocaţi > Divort

Divort cu minor si locuinta in apartament de firma cu 50%-50%

12-02-2015
Vizitator
Am mai introdus actiunea de doua ori 2010 si 2012 dar pentru copil am mai acordat sanse idiotului. Degeaba. Din rau in mai rau. Problema e ca locuim intr-un ap. care e pe firma noastra si e aproape falimentara. Dansul e administratorul firmei si cineva l-a sfatuit sa treaca actele ap. pe un prieten ca daca falimenteaza firma sa nu ramanem fara el. Problema e ca eu n-am incredere si ma poate scoate afara. Cu copilul eu imi petrec cel mai mult timpul, el doar scoate copilul de la scoala si apoi il preia soacra. Seara tot eu trebuie sa merg dupa copil. Ma tot ameninta ca raman in fundul gol daca divortez si nu-mi da nici un ban. De dormit nu stiu unde doarme ca vine dimineata cand plec eu la serviciu.Nu am cum sa dovedesc nimic. Copilul are 6 ani. Un proces de dizolvare a firmei e foarte costisitor?...
sau o sa ma trezesc fara nimic din firma? Firma mai detine si un teren, si o casa la rosu pe terenul respectiv, care nu e intabulata, si o masina pe care a vandut-o deja uniu prieten dar fara contract la, ca nu poate scoate fiscal sa poata fii inscrisa masina pe altcineva. Cum pot sa-l oprsc sa faca aceste misculatii in firma?
Cu mine nici nu sta de vorba.
Răspunde
 13-02-2015

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Nu va rezolvati situatia intr-o discutie pe un forum, chiar daca suntem specializati sa va raspundem pt ca discutiile sunt multe si diverse si de lunga durata pt a intelege cum stati.

Ce va pot eu spune este ca dvs nu detineti nimic si nici sotul si prin urmare nu aveti ce imparti decat partile sociale pe care le detineti la firma. Bunurile societatii sunt ale ei (care este persoana distincta de cea a sotilor) si servesc stingerii datoriilor creditorilor. In functie de cat de mari sunt datoriile va puteti face un calcul ce va ramane.

O cerere de insolventa puteti face atat dvs cat si creditorii, cu conditia sa indepliniti criteriile legale, sa se numeasca un administrator judiciar si acesta sa faca ori un plan de redresare a societatii ori o stingere a datoriilor. Avantajul ar fi ca nu mai curg dobanzi si penalizari dupa deschiderea procedurii.

Eventualele acte de instrainare a bunurilor vor putea fi atacate de creditori daca sunt facute in fraudarea intereselor acestora (ceea ce este evident ca se intampla).

Aveti grija ca si dvs raspundeti in calitate de asociat.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.