Forum avocaţi > Divort

Cosamtamant pentru plecare cu minorul din tara

15-02-2015
Vizitator
Buna ziua ,am divortata in 2013 dupa noul cod ,avand un copil minor auutoritatea parinteasca este comuna, el a ramas sa plateasca pensie alimentara in natura...nu a mai contribuit cu nimic di martie 2014 ,eu as vrea sa plec cu copilul din tara ,el nu este in tara si nici nu stiu in ce tara este si daca as da de el ar refuza categoric sa imi de a semnatura..ce sanse am sa obtin consamtamantul de la judecator ..in conditiile in care el nu participa cu nimic la cresterea copilului.multumesc
Răspunde
 16-02-2015

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
cereti custodia exclusiva, avand in vedere ca tatal a disparut si la propriu si la figurat, din viata minorului si nici nu isi achita obligatiile, nici legaturi cu minorul nu pastreaza. faceti dovada unui loc de munca stabil cu venit stabil si dovada detinerii unui imobil (chirie, comodat, act proprietate) in tara in care vreti sa luati minorul cu dvs si sunt convinsa ca sansele vor fi de partea dvs

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 17-02-2015

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
In functie de graba cu care doriti sa parasiti teritoriul tarii, fie actionati dupa cum v-a aratat colega (dar necesita o durata mai mare de timp pana se solutioneaza) fie solicitati instantei doar suplinirea acordului tatalui (ceea ce se va rezolva mai repede, dar nu va solutiona problema in fond pt ca suplinirea este pe o perioada determinata si daca vreti sa va stabiliti definitiv in alta tara va tb o hotarare in acest sens).

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.