Forum avocaţi > Divort

Neplata pensiei alimentare

23-02-2015
Vizitator
Buna ziua, sunt divortata din anul 2012 si am un copil de 6 ani, care locuieste cu mine iar tatal a fost obligat de instanta la plata pensiei alimentare de 178 ron neavand servici (pe care nu a platit-o niciodata). In acelas an 2012 am introdus si partajul iar mie mi s-a atribuit apartamentul comun fiind obligata sa-i dau sulta jumatate din valoarea lui ,70.000ron.Se poate face propire pe sulta pana la majoratul copilului??precizez ca el nu are venituri si nici nu are nimic pe numele lui. Sau ce pot face ca el sa-mi dea banii de pensia de intretinere?
Răspunde
 23-02-2015

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
trebuie sa executati hotararea si sa-i puna poprire pe contul in care virati banii - sulta

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 23-02-2015
Vizitator
Prima data trebuie sa-i virez banii de sulta in cont?
Răspunde
 27-02-2015

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Nu, tb poprit contul si apoi platiti in acel cont banii.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 08-03-2015
Vizitator
Va multumesc pentru raspunsuri. Asa cum am spus ,procesul de partaj a fost initiat in anul 2012 , si sunt obligata de instanta la plata sultei in valoare de 70 000 ron. In timpul procesului de fond dispuneam de acesti bani si am cerut ca apartamentul sa-mi fie atribuit , fostul sot a fost deacord si nici nu a cerut sa-i fie atribuit lui. In momentul de fata nu mai dispun de acesti bani , iar fostul sot vrea sa-mi faca executare silita. Am incercat sa negociez cu el sa-i dau jumatate din bani acum iar restul in rate , si nici un vrea sa auda.Se mai poate face ceva in sensul ca nu mai doresc ca apartamentul sa intre in lotul meu , sa se scoata la licitatie iar banii sa se imparta in functie de cotele fiecaruia?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.