Forum avocaţi > Divort

Pensie alimentara

01-03-2015
Vizitator
Buna ziua.Fostul meu sot a lucrat 11 ani in Italia,platind lunar o pensie de 200 euro pana in aprilie anul trecut cand s-a intors in Romania.M-a dat in judecata pentru micsorarea pensiei la salariul minim pe economie,motivand ca nu are niciun venit.S-a stabilit sa plateasca 225 ron din luna februarie anul acesta.De curand am aflat ca fostul sot are firma impreuna cu actuala sotie, cu toate ca la tribunal a declarat ca nu are venit de un an de zile.Ce ma sfatuiti sa fac?Multumesc mult.
Răspunde
 02-03-2015
Brasov
0726108064
blnttunde@yahoo.com
Buna ziua. Trebuie introdus o alta actiune, avand ca obiect majorarea pensiei de intretinere, prin care sa se dovedeasca veniturile reale ale fostului Dvs sot, tinand cont de interesul superior al minorului ;i cheltuielile cu acesta. Cu stima

Avocat Balint Tunde - Baroul Braşov
Tel. 0726-108064
E-mail: blnttunde@yahoo.com
Răspunde
 11-03-2015
Vizitator
Pensie alimentara minor 3 ani

Buna ziua,
as dori sa stiu cum se calculeaza pensia alimentara in cazul in care salariul sotului difera de la o luna la alta. Se ia in calcul salariul net de incadrare sau si eventualele sporuri de noapte, de weekend?

Multumesc
Răspunde
 11-03-2015

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Se iau in considerare doar acele sporuri care au caracter permanent.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 11-03-2015
Vizitator
Am cumparat un ap in valoare de 44 de mii de euro,siel de fapt era in franci elvetieni,ni-i s-a spus ca pretul imobilului nu se va schimba va ramane la fel indiferent de cursul valutar,prima oara am platit in euri si dupaia in roni,si acum ma trezecs ca vor sa imi mareasca rata de la 700 de euro respectiv 3100 de ron pana la nu stiu cat pt ca a crescut francul,dar eu nu am platit niciodata in franci, mi-au cerut sa platim cat putem de mult chiar pana la 3000 de euro pe luna,este normal asa ceva,cica isi pierde valoarea apartamentul care este gata si am facut receptia la el,trebuie sa iau legatura cu un avocat?multumesc frumos
Răspunde
 11-03-2015
Vizitator
Mai mi-au spus ca francul va fi 3.8 ron sase luni de acum inainte pentru clientii mai vechi,normalar fii sa platim pretul de 44 de miide euro,cu rate la dezvoltator cu am vb si cum mi- a facut schita ,multumesc
Răspunde
 12-03-2015

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Aveti sau nu un contract ? In ce moneda este stabilit pretul ?

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 13-03-2015
Vizitator
Precontractul a fost facut in franci,dar pretul imobilului ni sa spus ca este de 44 dd mii de euro,am si scris pe o hartie in euro,noi am platit in euro si acum in lei,receptia este facuta,si nu ne explicam de ce zic ca isi pierde valoarea daca lucrarile sunt terminate si nu mai au nimic de facut,va multumesc frumos
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.